Džeko rekao "ne" Petrachiju!

Uzaludan pokušaj

Džeko rekao "ne" Petrachiju!

A. Čaušević

Ako je vjerovati pisanju lista Corrire dello Sport Edin Džeko je odbio posljednji ponudu Gianluce Petrachija. 

Da je Džeko želja Intera znaju ptice na grani kako na Apeninima tako i u Bosni i Hercegovini, međutim ova transfer saga nikako da dobije svoj konačan epilog.

Nerazzurri su početkom sedmice svoju ponudu povećali na 15 miliona eura, ali Vučica uporno odolijeva nasrtajima iz Milana te se čvrsto drži svog zahtjeva: ili 20 miliona ili ništa od posla.

CdS navodi da je sportski direktor Rome Petrachi pokušao nagovoriti Džeku da produži ugovor, ali je to iskusni napadač odbio.

Štaviše, kako navodi rimski list, izrazio je želju da bude transferiran u Inter s kojim ima dogovor već mjesecima.

Džeki je navodno zasmetalo i to što je Stephan El Shaarawy imao drugačiji tretman, tj. čim je italijanski ofanzivac pristao na transfer u Shangai Shenhua Roma ga je prodala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

El Shaarawyju je ugovor s rimskim klubom isticao 2020. godine baš kao i Džeki, a u Kinu je otišao za 16 miliona eura.

Inače, Roma će večeras odigrati prijateljski meč s Perugijom, a Paulo Fonseca je uredno za ovaj meč pozvao Džeku što znači da trener Vučice i dalje ozbiljno računa na kapitena bh. reprezentacije. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Reprezentativac
Hej moj mutljavino ono što ddžekson iz nosa trehne vrijednijeje o tog tvog komentara i što pišeš protiv čovjeka sramte istid bilo!
7 0
Romario 77
Ma Dzeko zna najbolje sta je za njega dobro. Ja se nadam da ce uspjeti ostvariti sto je zacrtao.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi