Džeko: Sadiq je talentovan, može postati jako bitan za tim
Foto: EPA

Edin hvali kolegu

Džeko: Sadiq je talentovan, može postati jako bitan za tim

Midhat Šljivak

Edin Džeko pojavio se danas na saslušanju pred Disciplinskom komisijom Fudbalskog saveza Italije.

Džeko je za italijanske medije govorio o dosadašnjem dijelu sezone, a pohvalio je i mladog Nigerijca Sadiqa Umarua, koji je na pravi način zamijenio bh. reprezentativca.

"Jedva čekam da se vratim u ekipu. Jučer smo odigrali jako dobro, ali smo na kraju ostali bez tri boda. Dva puta smo vodili i zaista nismo imali sreće. Momci su na terenu dali sve od sebe", rekao je Džeko, koji nije nezadovoljan zbog pete pozicije u prvenstvu.

"Peto mjesto? Imamo još 20 utakmica do kraja sezone. Mnogo poena je u igri, nadamo se najboljem", ističe Džeko, te je o mladom Sadiqu rekao:

"Veoma je talentovan. Može postati jako bitan igrač za ekipu Rome. Zaslužio je da postigne gol", rekao je Edin.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi