Džeko: Štilić je sjajan igrač, stalno smo u kontaktu

Džeko: Štilić je sjajan igrač, stalno smo u kontaktu

Semira Štilića i Edina Džeku veže nekoliko stvari, a jedna je - Željezničar, obojica su ponikli u klubu sa Grbavice.

Džeko je u razgovoru za poljske medije istakao kako se redovno čuje sa Štilićem, te sa Amirom Spahićem, koji igraju u poljskoj fudbalskoj ligi.

 

"Stalno sam u kontaktu sa Spahićem i Štilićem. Amir je dugo povrijeđen, ali je do povrede bio glavni igrač Slaska. Semiru ugovor ističe na kraju sezone, pa ga trener zbog toga ne koristi u igri. Međutim, Štila je sjajan igrač. Obojica su mi pričali o sjajnim novim stadionima u Poljskoj, koja se sprema za Evropsko prvenstvo", kaže Džeklo za Fakt.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

 

"Mislim da će prvak Poljske biti Lech ili Slask. Volio bih to da barem jedan od mojih prijatelja slavi naslov prvaka", dodao je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.