Džeko u ponedjeljak na ljekarskim pregledima, debi protiv Rome na Olimpicu?
Foto - EPA

Prelazi u Juventus za 15 miliona eura

Džeko u ponedjeljak na ljekarskim pregledima, debi protiv Rome na Olimpicu?

M. Šljivak

Edin Džeko u ponedjeljak će postati novi igrač Juventusa.


Saga oko prelaska bh. dijamanta iz Rome u redove Stare dame je konačno završena i Edin će u transferu vrijednom 15 miliona eura pojačati napad italijanskog prvaka.

Sky Italia javlja kako će Džeko u nedjelju navečer otputovati u Torino, ljekarski pregledi zakazani su za ponedjeljak, kada će biti i zvanično predstavljen kao novi igrač Bianconera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Debi će Edin imati upravo protiv Rome 27. septembra. To će sasvim sigurno biti emotivan trenutak za njega jer je u Romi proživio vjerovatno i najbolje trenutke karijere.

Džeko je u dresu Vučice odigrao 222 utakmice i postigao je 106 pogodaka. Jedan je od najboljih stranaca u historiji kluba sa Olimpica i sigurno je da će im zauvijek ostati u sjećanju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Ja cu ovaj portal definitivno prestati pratiti. Muka mi je vise od Dzekinog transfera
6 0
salt_city
Iako je bilo mučno pratit njegov transfer, zbog 100 vijesti dnevno, moram napisati da sam ponosan na Edina
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi