Legendarni Vieri poručio: Juventus sa Džekom na ivici savršenstva
FOTO - EPA

Legendarni Vieri poručio: Juventus sa Džekom na ivici savršenstva

A. Beganović

Legendarni italijanski napadač Christian Vieri za tamošnje medije je govorio o novom Juventusu na čelu sa Andreom Pirlom.

Vieri smatra da Stara dama ima odliičan tim, a vjeruje i da će Pirlo i pored neiskustva uspjeti stvari posložiti na pravo mjesto.

"Juventus ima razoran sastav. Chiellinijev povratak na teren vuči će i ostale igrače. Tu je onda Crisitano. Čovjek s druge planete, nezaustavljiv, neuništiv.", istakao je legendarni italijanski napadač.

"Ne vidim neki rizik po Juventus. Ako se osjećate trenerom, morate biti spremni u bilo koje vrijeme i na bilo kojem nivou. Istina je da nema iskustva, ali kao igrač je Andrea prošao sve na najvišim nivoima. Ima vrlo važno iskustvo, odlično poznaje Juventusovu sredinu. Andrea Agnelli ga je odabrao kao Laporta Guardiolu. Sada je sve na njemu. Svjestan je da će uvijek imati jak tim i klub struktuiran za pobjedu", osvrnuo se na Pirolovo imenovanje za šefa stručnog štaba.

Na kraju se Vieri dotakao i našeg Edina Džeke, koji će po svemu sudeći pojačati Staru damu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Na kraju, sa Džeko ili nekim drugim napadačem te kvalitete bili na ivici savršenstva", zaključio je Vieri.

Podsjetimo, ovaj sjajni napadač u svojoj karijeri između ostalog je nastupao za Juventus, Lazio, Inter, Milan, Atletico, Atalantu...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Jeli Vieri udara ovu crnku?
2 1
kiki
Na kraju, sa Džeko ili nekim drugim napadačem te kvalitete bili na ivici savršenstva?????Moze li neko prevesti ovo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi