Snimak tek izašao na vidjelo: "Mirotvorac" Džeko u potpuno novoj ulozi zbog Perišića

Nakon utakmice Inter - Torino

Snimak tek izašao na vidjelo: "Mirotvorac" Džeko u potpuno novoj ulozi zbog Perišića

A. Čaušević

Edin Džeko je za kratko vrijeme u Interu postao jedan od vođa svlačionice. 

Inter je 2021. godinu završio na najbolji mogući način. Nakon duže od desetljeća osvojen je Scudetto, a Nerazzurri su na pravom putu i da odbrane titulu prvaka.

Milanski klub je serijom sjajnih rezultata preuzeo prvo mjesto na tabeli Serije A, a posljednji od sedam uzastopnih trijumfa stigao je u srijedu nad Torinom.

Značajan doprinos dao je i Džeko koji je stigao ljetos. Do sada je 35-godišnji Sarajlija u prvenstvu zabio osam golova te upisao četiri asistencije.

Utakmica je završena rezultatom 1:0. Strijelac pobjedonosnog gola bio je Denzel Dumfries i to na asistenciju Džeke.

Poslije susreta uslijedilo je uobičajno slavlje igrača, a tek nekoliko dana kasnije na vidjelo je izašao snimak kako se dvojica igrača Intera svađaju poslije posljednjeg sudijskog zvižduka.

Oglasi

Naime, kako se može vidjeti na snimku Ivan Perišić i Mateo Vecino su u pozadini ušli u žestoku raspravu, a u njihovoj blizini je bio i Džeko.

Kapiten bh. reprezentacije se našao u ulozi "mirotvorca" jer je prvi bio koji je "gasio požar" te je na taj način spriječio veći incident.

Poslije toga je dotrčao i trener Simone Inzaghi koji je smirio strastite je rasprava brzo okončana, što ne znači i da je promakla navijačima Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Komentari na društvenim mrežama su različiti, ali generalni dojam je da se radi o stvarima koje ostaju na terenu te da se radi o izolovanom slučaju.

Interesantno da obojici igrača na kraju sezone ističe ugovor s Interom, pa i ne čudi zašto obojica igrača možda nastoje da se dokažu Inzaghiju kako bi ostali u ekipi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BigBabo
**** Inter, Forza AC Milan.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi