22

Komentari (22)

Chelsea1
Ekipa ima vise kvaliteta ali kad bi svi ginuli na terenu kao i za svoje klubove
C.Banks
Najveci su paćenici latini što komentarisu naše sportiste, sjasite s naših stranica gazicemo vas opet. Meni nije na kraj pameti ulazit na njihove stranice, kamol negativno komentarisati njihove sportiste
ninna
Zar to Bošnjaci ne smiju negativno napisati o kapitenu koji predvodi teferiće i pije po gradu u 4 ujutro dan pred utakmicu
HamzaVojvoda
Bosanac sam i zato citam bosanske sportske vesti jer kolko god je ovaj sajt sranje ipak je najbolji sportski portal u regionu sto sam ja nasao. Nije bosna samo turska nit ce ikad biti tako da mogu i ostali osim turcina komentirati. Da nije haram bosnjo dati komentar koji se ne slaze sa vasim uverenjima?
Ss.ba
Ma pustite lika. Nije dobar sekunde. On ce govorit ko ce komentarisat a ko ne. Ako ti je Dzeko tako drag,vodi ga kuci. Nek ti zenu oplodi.gledaj nek to bude termin kad se igra tekma. Nacija ce ti biti zahvalna. Ne vidim drugi razlog zbog kojeg bi Dzeko odmorio.
user1663816644
Ne treba vise dizati halabuku.Momak nije došao i zbog toga je suspendivan i hajd zdravo.Sutra igramo i treba momke bodriti da dobijemo utakmicu.
user1675926959
Što se mene tiče,Džeko može i kokain vući al ginuti za repku draže mi je već ovaj mali smrad što nije došao jer dečko mora pumpati kući onu srpsku plastiku...Džeko je neprevaziđen
Marro
Pa Džeko pumpa srbsku pornićarku zaboravljaš da je njegova bila u pogonu sa 16 po Beogradu
Nek_komsiji_crkne_krava
Kakve to ima veze? Tebi je mozak dobro ispran. Čovjek živi svoj život kako on želi. Da mi ti nećeš određivati skim će da živi? Jadan si i uz to i bijedan a nema ti ni spasa jer si zadojen nacionalizmom. Kao da si išao u skolu kod duduka.
Sejo1979
Koji si ti pakas nisi ni svjestan
King_Kenny
...Dzeko je kao kapiten reprezentacije morao da ustane protiv ovih kriminalaca iz saveza,jer njegova rijec bi se cula...na zalost,on je odlucio da suti i da nas ostavi u mraku politike i nacionalnih kljuceva...
ninna
Džeko je sa njima zajedno neće ustati protiv sebe vi mislite da njega boli briga za reprezentaciju i rezultate
Ende
Sad je jasno ko dan da je Dzeko otjerao Ahmethodzica iz reprezentacije jer se ovaj usprotivio lokanju i dernečenju na svakom okupljanju reprezentativaca !!!
Trapatoni
Hvala za sve ali fakat te je DOSTA VISE! Shvati to covjece nemoj biti grobar reprezentacije!
Zulfikar
Dzeko vrijeme je da se oprostis od repke i odes dostojanstveno dok jos imas vremena.
SonPen1946
ninna
vidi mu podočnjaka pocrnio sav od alkohola
Marro
Džeko smraduuuuuuu
ninna
Džeko je grobar BH reprezentacije
bazaorao
Koliko si ovo profila napravio pa komentariseš. Ustat pa reći Džeko. Čuj alkoholičar. Čovjek koji u 38. godini igra na najvišem nivou a alkoholičar. Eto ti popiješ pivu dvije i vidi šta od tebe napravi. Najveći ti je domet da nekoga možeš pljuvati na netu.
Nek_komsiji_crkne_krava
A ti si jadnik kojem nema spasa.
rabodimis
@bazaorao Ima izmedju 5 i 15 profila, ja sam ga nasavjetovao, hoce covjek do Dnevnika da dodje ima ogromne ambicije u zivotu.. Pusti nek se i on ogrebe za malo slave, Dzeki je to nista a njemu zivot ovisi od pljuvanja drugih. Eto samo skontaj sta to on drugo ovako jadan, nesposoban, ucviljen, glup moze ponudit.. brate ovo mu je vrhunac zivota, sa samo 5 do 15 profila uspjeo je skrenut paznju na sebe.. A blizu je i Dnevnika.. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.