29

Komentari (29)

rabodimis
Dzenan je mogao do sad na trepavici dobit licencu, mogao je bit pravo dobro rjesenje za Sarajevo.. Al zbog nedostatka ambicija ne treba bit ni blizu nekom strucnom mjestu.. Nadam se prvo normalnom SD pa tek onda o treneru da pricamo.. 34 boda zaostatka je sramotan rezultat..
Fixa
Aca lukas ce to da utegne
Uscuplic dobar trener. Trebao je dobiti sansu prije Vasoskog ali i on je sam kriv što nema licencu.
enko
Ozbiljnost jednog trenera ogleda se i i tome koliko on ulaze u sebe i svoju karijeru.netvrfim da covjek ima nekog slifa ali on bas zbog licence koju dobije svaki papak kojo upise taj kurs u nsbih za licence nebi trebao biti ni blizu ozbiljnog i respektabilnog kluba kakvo je sarajevo.
Ajde Dzeno vadi nas iz govana...
Chesa
Ah ta licenca - ali ozbiljno. Dobar trener. Imao je dobre rezultate kad je mjenjo druge trenere. Sretno i osvoji KUP.
user1644923168
Jel ima on trenersku licencu napokon? Dženo ko Krunoslav Jurčić u Dinamu,kad god nekog otjeraju vrate Krunu xD
Hasni
Trebali su Osima
rabodimis
Moze cistit toalete poslije utakmica al SAMO kao pomocnik.. Koja budala bi tom lopovu dala pare u ruke da on sam nabavlja sredstva za ciscenje.. To mu je plafon sto se tice AFH-a i ekipe FK Sarajeva..
Shaba
Sretno Dzeno majstore
user1644068495
Bordoakapitar
Sretno Dzeno! Zelim ti da opet uzmes trofej i da ostanes na klupi. Vracas mi nadu da cemo osvojiti kup...
DV69
Koji je ovo angazman po redu hahahaha i do kad ce Zeljkan smijenjivat trenere sarajvu ?? Musemic ide poslije njeg,klasicna prica hahahahaha dzaba vam novci moji sinovci
BH_PATRIOTA
Buhahaha, kako pronicljiv komentar. Prosto izbija intelekt iz svake napisane riječi. Može adresa da ti pošaljem jedan kilogram banana kao nagradu, malo je jedna banana.
DV69
I ne trazim da pisem komentare koji ce ocarati intelektualnosti, pogotovo kada je sarajevo u pitanju. Zasluzujete da budete tema sprdancije jos narednih deset godina jer svi dobro znamo kakvu ste pricu furali na pocetku sezone, a i januaru kada ste doveli Vasovskog. Trebate se pokriti dekom, fino zasuskati i ne izlaziti iz tih vasih rupa. Zeljo vam je uvijek bio bolna tacka i bit ce. U najgorim vremenima za klub, vama djeca od dvadeset godina smijenjuju trenere, dok u vasoj ekipi imate takozvane zvijezde koji bi po vasim rijecima pomrsili i racune mnogo vecim ekipama. Nikad necete znati sta znaci igrati za klub srcem, uvijek cete bit klub u koji se dolazi samo zbog novca, al steta, taj novac vam ipak ne moze pomoci. Kilogram banana cu ipak odbiti, podijeli ih po sjeveru, taman vas ima toliko, kila vam je dovoljna.
duplakruna1
Vidi se da navijas za supke, samo jos fali kako imate stadion, ali nazalost nemate sta da jedete. Neka vam je svemoguci na pomoci
rabodimis
HAHAHAHHAHAHAHA e cuj ovog morzovog udarnika... Jesil skino leptir masnicu prije pisanja komentara ? Cuj mu mitomanskih komentara, jos ce od svog lopovskog kluba napravit zrtvu.. il nakav primjer nekom, nedao Bog.. o kojem srcu ti pricas ? O kojem novcu.. Mi ne prosimo svako malo, izborili smo se za to glupane, nije palo sa neba.. Cemu ta otvorena zavist ? Bilo bi bolje za nas da uzgajamo lopove i drugovujemo sa sda kartelom radi opstanka, kao vi ? Sta su vam djeca retardirana pa ih do cetrdesete tako zovete ? Tim im u zbiru imao 800 godina a on naku djecu spominje.. Iz kakve si ti vukoje*ine dosao pa osnovne stvari o Sarajevu ne znas ? O kojem srcu ti pricas ? Vi prosite, vi nemate rjesenje, vi uzgajate lopove, vi ste dobili od sda stadion JEDINI u drzavi.. skupite nake sadake izmedju sebe i glumite ko da ste ne znam ti sta uradili.. MI smo se borili za ovo sto imamo danas, ne zivimo na grbaci naroda kao vi.. Do SAD u istoriji BiH-a fudbala zeljeznicar je jedini klub izbacen iz lige zbog namjestanja rezultata... Samo ga je sda kartel spasavao u morzovom mandatu da opet ne bude izbacen, vise puta.. masnice mi tvoje... ;)
BH_PATRIOTA
@rabodimis ne isplati se brate objašnjavati. Komentar mu je u intelektu pacova i sigurno mu je njegov načelnik opštine Ustikolina Mujo Sofrađija pomogao da ga napiše. Podcijenio sam ga, ipak je kilogram banana malo za njega, ide paket banana.
rabodimis
@BH_PATRIOTA Kako je on to samo sastavio, kamen bi zaplako.. Rekao bi covjek trpe naku nepravdu. XD A ono sve lopov do lopova, nesposobni za bilo sta posteno i dobro.. Zali se papak sto smo mi nasli rjesenje a oni ne znaju ni prepisat.. Zamisli tog levela zavisti, on ne trazi rjesenje za svog zelja nego ceka svaki los momenat Sarajeva.. To ga raduje.. On i AKO je dao nesto za svog zelja dao je samo zato da bi se mogao reklamirat po raznim portalima. Glumit nakog spasioca..
Jos se levat hvali kako su glupi.. A sve je tako jednostavno.. “Dajte čovjeku ribu; Nahranili ste ga za jedan dan. Naučite čovjeka da lovi ribu; Nahranili ste ga za cijeli život.” ....Ima 1000 godina kako su ljudi skontali ono sto oni jos ne mogu..
PS Morao sam mu bar pokusat objasnit, ujeda za oci ta njegova bajkovitost i masta koju pokusava prenijet u realnost.. :)
BH_PATRIOTA
@rabodimis znaš li ti šta si ti njemu sad zadaće zadao? Pa on ovo neće pročitati za pola godine, a skontati NIKAD.
realista1982
PapaK
Musemic vu :)))
PapaK
Dvije cinjenice: 1) Nova sezona pocinje s novim trenerom; 2) Sljedeci novi trener je Musemic; 3) Dzeno se vec sad raduje petom angazmanu :)))
PapaK
Tri cinjenice, zanijelo me, hahahaha :))))
TMilidza
Bolje bez trenera da su igrali hahaha
duplakruna1
Puno si pametniji kad sutis, al ocito ti navijaS ZA ONE FUKARE SA GUBAVICE
TMilidza
Ne vidiš ti dobro, a profilna ti daje doznjanja da sam u pravu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.