Hazard dobija ponudu kojoj se sigurno nije nadao

Da li će prihvatiti?

Hazard dobija ponudu kojoj se sigurno nije nadao

S. Mlaćo

Eden Hazard bi mogao ostati u 'ozbiljnom' nogometu.

Naime, Belgijanac se povezuje sa Crystal Palace i neće biti iznenađenje ako dođe do dogovora.

Hazard je posljednji angažman imao u Real Madridu, ali nije se naigrao. Ipak, primao je sjajan novac, pa mu klupa, ali i poneki odlazak na tribine nisu bili problem.

Španski AS prenosi da Palace prati dešavanja sa Hazardom, a on se istovremeno povezuje sa bogatim Al Nassrom iz Saudijske Arabije.

Hazarda je Real Madrid doveo kao pravu zvijezdu 2019. iz Chelseaja za 115 miliona eura, ali belgijska zvijezda nikada nije opravdala očekivanja. Često mučen zdravstvenim problemima, veznjak je u četiri sezone u glavnom gradu Španije upisao 76 nastupa i postigao samo 7 golova.

Oglasi

U nedavno završenoj sezoni Hazard je skupio samo 392 minute u Real Madridu - 10 utakmica, jedan gol i dvije asistencije.

Govorio je nedavno o svojoj budućnosti.

"Budućnost? Ne znam zaista. Nakon tri komplikovane godine sada samo želim provesti vrijeme s porodicom i otići na odmor kao i svi drugi. Pročitao sam dosta gluposti prethodnih dana".

Pojavljivale su se informacije da bi Hazard mogao uskoro i završiti karijeru, što neće biti iznenađenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prozvan je kao najveći promašaj u historiji Reala, što zaista nije mala stvar.

Zanimljivo da je proteklih dana se pisalo i da ima ponudu belgijskog Westerloa, što je svakako poniženje za Hazarda.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Čo'ek bio poslije Mesija i Kristijana možda i najbolji fudbaler na planeti i propade kao m*** kroz gaće. Volio bih da potpiše za Palas, možda se vrati u kakvu-takvu formu...
0 0
limvotemirvah
Nadam se da ce ga Mirva dovest, pa da i ovo malo lige sto se jos nekako batrga prikljucimo na aparate ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi