Hazard šokirao svojim ponašanjem na Stamford Bridgeu

Poslije posljednjeg zvižduka

Hazard šokirao svojim ponašanjem na Stamford Bridgeu

A. Čaušević

Eden Hazard se nakon dvije godine vratio na Stamford Bridge. 

Real Madrid je u revanš susretu polufinala Lige prvaka gostovao Chelseaju. Kraljevi su razbijeni za 90 minuta igre i pravo je čudo kako su izgubili "samo" sa 2:0.

Belgijanac je bio starter na stadionu gdje je igrao godinama, a Zinedine Zidane ga je iz igre izveo u posljednjim minutama poslije zaista loše predstave.

Hazard je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka šokirao navijače Real Madrida jer se ponašao kao da su Los Blancosi izborili plasman u finale.

Naime, belgijski ofanzivac se smijao, plesao i grlio s pojedinim igračima Chelseaja te mu poraz uopšte nije teško pao.

Oglasi

Hazardu je ovo bio drugi uzastapni meč u startnoj postavi, ali nije ostvario nikakav pomak poslije višemjesečne pauze.

[twitter]https://twitter.com/MnbrMadrid5/status/1390047940077576192[/twitter]

Nema sumnje da će se 30-godišnjak u narednim danima naći na žestokom udaru španskih medija, posebno onim koji su naklonjeni Realu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Hazard je plaćen sa ogromnih 115 miliona eura, ali zbog ogromnih problema s povredama nikada nije uspio opravdati uloženi novac. Ove sezone je na svega 18 nastupa i tri postignuta gola.

Realu je preostala još borba za titulu prvaka Španije gdje četiri kola prije kraja za vodećim Atleticom kasne dva boda, a za vikend će biti domaćini Sevilli te će nastojati iskoristiti međusobni duel trećeplasirne Barcelone i popularnih Jorgandžija. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Ko da njega kita boli što su izgubili, pare su legle :)
10 3
Vela82
To znaci da covjek mora biti depresivan kada izgubi nesto, glupost. Čovjek vidio nekog iz svog tima s kojim se voli zezat ili slicno. Ovo je sramota, ti moras biti depresivan 100/100 jer ako ti je drugacije raspolozenje odmah ce biti "ti si ovakav, ti si onakav"
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi