Newcastle United dogovorio istinsku transfer bombu

Transfer će biti realizovan na ljeto

Newcastle United dogovorio istinsku transfer bombu

Admin Čaušević

Newcastle United se zahvaljujući sjajnim zimskim pojačanjima preporodio te je pobjegao iz opasne zone.

Zahvaljujući seriji odličnih rezultata i osvjenih 13 bodova na posljednjih pet mečeva Svrake plove u mirne vode i ka sigurnom opstanku.

I dok na terenu stvari funkcionišu odlično, najgobatiji klub današnjice kuje planove za budućnost. Novac nije problem, već ga treba samo pametno uložiti.

U januaru je potrošeno oko 100 miliona eura, a na ljeto će klupski menadžeri na raspolaganju sigurno imati veću svotu na raspolaganju.

Današnje informacije govore da će novo pojačanje popularnih Svraka biti Eden Hazard koji želi povratak u Premiership.

U Realu nemaju ništa protiv prodaje Belgijanca i navodno je sve dogovoreno oko dolaska bivšeg ofanzivca Chelseaja na St. James Park.

Hazard se zaista nije proslavio u Španiji. Problemi sa kilažom i silnim povredama su razlog za užasnu formu. Uz sve to, Vinicius je eksplodirao te 31-godišnjaka potpuno izbacio iz ekipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Obzirom da je plaćen 115 miliona može se smatrati jednim od najvećih promašaja u historiji Reala. Ove sezone ima 22 nastupa i uglavnom ulazi s klupe. Zabio je samo jedan gol.

Inače, Newcastle United nakon prvih 14 kola nije imao niti jednu pobjedu i na pravom putu je da postane prvi klub koji uspio izboriti opstanak, a da nije pobijedio u prvih 14 mečeva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Joj transfer bombe, propali Hazard, sigurno će ih on voditi u ligu šampiona!
1 6
irnes4
Ma samo domace igrace iz prvenstva i domaci trener i uspjeh je zagarantovan ,dokazalo se sad tokom zimskog prelaznog
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi