Video koji je rastužio mnoge: Šta je radio Hazard nakon utakmice Reala i Chelseaja?

Belgijanac nije odigrao ni minute zbog povrede

Video koji je rastužio mnoge: Šta je radio Hazard nakon utakmice Reala i Chelseaja?

Endin Čaušević

Eden Hazard nije odigrao ni minutu u četvrtfinalnom okršaju Lige prvaka između Real Madrida i Chelseaja.

Hazard je u Real Madrid stigao kao veliko pojačanje na ljeto 2019. godine upravo iz Chelseaja i očekivalo se da bude prava zamjena za Cristiana Ronalda, ali se to na kraju nije desilo.

Belgijanac od dolaska u kraljevski klub ima nevjerovatne probleme s povredama zbog čega je propustio veći dio utakmica.

Hazard ni protiv svog bivšeg kluba nije bio u konkurenciji za meč jer je ponovo povrijeđen, ali je bio na Santiago Bernabeu kako bi podržao svoje saigrače u revanš utakmici.

Nakon meča pojavio se i video kako je Hazard sa svojom djecom izašao na Bernabeu i igrao lopte što je za mnoge bila tužna slika nekada jednog od najboljih igrača engleskog Premieshipa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mnogi su poručili da je tužno što je Hazardova karijera otišla u takvom pravcu i da igrača poput njega skoro da niko nije ni spomenuo na meču Reala i Chelseaja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije