Gospodski potez Viniciusa Juniora nakon objave igrača Chelseaja oduševio fudbalsku javnost

Tako se to radi

Gospodski potez Viniciusa Juniora nakon objave igrača Chelseaja oduševio fudbalsku javnost

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć se plasirao u polufinale Lige prvaka nakon što je u dvomeču s ukupnih 5:4 pobijedio Chelsea.

Real je u prvoj utakmici na Stamford Bridgeu slavio sa 3:1, dok je sinoć Chelsea pobijedio sa 3:2 što nije bilo dovoljno lodonskom klubu da se na kraju plasira dalje.

Chelsea je imao i vodstvo od 3:0 u sinoćnjem meču, ali je Real golom Rodryga u samom finišu meča izborio produžetke. Početkom prvog produžetka na scenu je stupio nevjerovatni Karim Benzema koji je zabio gol za 3:2 koji je prelomio ovaj dvomeč.

Nakon utakmice igrači Chelseaja su bili itekako razočarani zbog poraza, a zanimljivu fotografiju nakon meča objavio je desni bek ovog tima Reece James.

James je objavio fotografiju s Bernabeua kako leži na terenu nakon 120 minuta utakmice, te je poručio da je to bila veoma iscrpna utakmica u kojoj je Chelsea dao svoj maksimum.

"Utakmica puna emocija. Dali smo sve od sebe jučer, ali nekada u životu jednostavno ni to nije dovoljno. Hvala vam svima na podršci", napisao je James.

Nakon toga oglasio se i Vinicius Junior koji je ostavio komentar na objavu Jamesa, te je oduševio sve. James je čuvao sinoć upravo Viniciusa i radio je odličan posao što je igrač Reala znao da pohvali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Odlična utakmica brate. Sretno", poručio je fudbaler Real Madrida za svog sinoćnjeg rivala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Vini jr da nije padavičar bio bi amaterski igrač.Ovako je qrčina
0 7
denimen9
Pecaju ga Benzema i Vini da predje u Real.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi