Inter želi dvojicu igrača Real Madrida: Stiže velika konkurencija za Edina Džeku?

Ausillo je već krenuo u akciju

Inter želi dvojicu igrača Real Madrida: Stiže velika konkurencija za Edina Džeku?

Endin Čaušević

Italijanski mediji objavili su danas da će Inter na ljeto napraviti nekoliko promjena u igračkom kadru.

Inter se ove sezone bori za odbranu titule u Italiji, a konkurencija je znatno jača nego prethodne sezone. Na Meazzi i nisu previše zadovoljni rezultatima iz ove sezone i već sada se priča o promjenama u ekipi.

Corriere dello Sport objavio je danas da je direktor ovog kluba Piero Ausillio već "na zadatku" i da se ozbiljno razmišlja o pojačanjima koja bi Inter mogao dovesti na kraju sezone.

Kako su danas objavili mediji na Apeninima čelnici Intera na meti imaju dvojicu igrača Real Madrida koji su čini se već otpisani u kraljevskom klubu što bi im itekako olakšalo transfere.

Navodno, na meti Intera nalaze se Luka Jović i Dani Ceballos koji se ove sezone nisu previše naigrali kod Carla Ancelottija.

Jović i Ceballos će gotovo sigurno napustiti Santiago Bernabeu na ljeto, a u Interu pokušavaju da "ugrabe" obojicu. Sigurno je da bi oni bili odlična pojačanja za klub s Meazze čime bi se pojačala konkurencija u napadu i veznom redu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, špekuliše se i da bi Inter mogao prodati na ljeto Lautara Martineza i da su spremni da pregovaraju sa zainteresovanim klubovima, ali su već za Argentinca odredili cijenu od 70 miliona eura.

Pored toga na meti Intera je i napadač Sassuola, Gianluca Scamacca, za kojeg će ovaj klub ponuditi na ljeto novac i Andreu Pinamontija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opetprvak46
E cuj Jovic konkurencija Dzeki jahahahahahahh
8 1
King_Kenny
...ako bi im Jovic bio veliko pojacanje onda bi komotno i ja mogao biti u prvih 11 kod njih.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi