Hazarda žestoko kritikovali, a onda se pojavio podatak koji je utišao navijače Reala

Nije bio baš tako očajan kao što tvrde

Hazarda žestoko kritikovali, a onda se pojavio podatak koji je utišao navijače Reala

Endin Čaušević

Real Madrid je sinoć ispao u polufinalu Lige prvaka nakon što su poraženi na Stamford Bridgeu od Chelseaja sa 2:0.

Chelsea je odigrao još jednu odličnu utakmicu i zasluženo je uspio da dođe do pobjede i plasmana u finale. Plavci su sinoć slavili sa 2:0 i s ukupnih 3:1 su se plasirali dalje.

Za Real Madrid se tako završio put u Ligi prvaka za ovu sezonu, ali s obzirom koliko je ona turbulentna za njih na kraju mogu biti zadovoljni što su uspjeli da dođu do polufinala.

Nakon sinoćnje utakmice na velikom udaru navijača Reala našao se Eden Hazard. Belgijanac je igrao od prve minute, ali se nije baš istakao svojom igrom protiv bivšeg kluba.

Hazard je upravo iz Chelseaja došao u Real Madrid prije dvije godine za 100 miliona eura, no nije opravdao očekivanja jer je imao velikih problema sa povredama.

Navijači kraljevskog kluba bili su bijesni sinoć na Hazarda jer se on nakon utakmice smijao i družio sa bivšim saigračima iz Chelseaja i čestitao im je na plasmanu u velikom finale.

To se nije svidjelo navijačima Reala koji su poručili da ga klub treba što prije prodati. Hazard je odigrao sinoć 89 minuta protiv Chelseaja, a pokazao je da nije samo "statirao" na terenu kako tvrde navijači Real Madrida.

Naime, nakon utakmice pojavila se i statistika koliko je koji igrač pretrčao. Mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli da je Hazard pretrčao najviše u ekipi Reala i to 10.64 kilometra. Iza njega bili su Kroos, Modrić, Ramos, Nacho...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Čak su i španski mediji kritikovali Hazarda s naslovima da "njegovo srce nije u Madridu", ali čini se da on to baš i nije zaslužio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Mto novinari jedu ****a, i da je Real prosao on bi se s njima pozz, ipak je igrao s njima nekih 7godina a to nije malo.
5 0
Berlinac
Pa moze on trcati jo Usaim Bolt dzaba kad je bio ljevo smetalo I ako ga cjenim ko igraca i ko covjeka sinoc nije trebo igrati nikako a i dalje ne treba da igra jer on nije vise za igre povrede ga ubise na zalost
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti