Pojedini navijači se služe prljavim stvarima - U sve uključili Džekinu Amru i Maura Icardija

Neukusno

Pojedini navijači se služe prljavim stvarima - U sve uključili Džekinu Amru i Maura Icardija

Edmir Škorić

Društvene mreže postale su jako moćan alat kojim se može izmanipulisati javnost ili pisati netačne stvrai koje uglavnom neće imati posljedice.

Uostalom, društvene mreže, a naročito X (bivši Twitter op.a) navijačima u Turskoj služe da napakoste ljutom rivalu ili barem da pokušaju da unose određeni nemir.

Tako pripadnici Galatasarayja šire dezinformacije, pa su objavili screenshot s tvrdnjom da je supruga Edina Džeke Amra otpratila svog dragog, a zapratila Maura Icardija.

Prosto je nevjerovatno da se ovako nešto objavi i da neko može i da pomisli da bi Amra bila spremna ovo uraditi.

Oglasi

Amra Silajdžić i Edin Džeko jako su popularni na društvenim mrežama i imaju brak kakav bi mnogi poželjeli, te žive u sreći i veselju, ali eto, ima i onih koji bi rado da to nije slučaj. Njih dvoje dugi niz godina su zajedno i Amra je Edinova najveća podrška kroz njegovu impresivnu karijeru.

Što se Maura Icardija tiče, njegova ljubavna situacija je sada dobra. On je sa slavnom agentincom i popularnom TV ličnosti u Argentini Wandom Narom, s tim da su imali njih dvoje loših perioda i bili su jedno vrijeme rastavljeni.

Poznata je stara priča kako je Mauro Wandu ukrao svom saigraču i dobrom drugu Maxiju Lopezu, zbog čega ga ni danas dobar dio fudbalske javnosti ne simpatiše.

Trenutno su Icardi i Džeko najveće zvijezde u turskom fudbalu. Obojica su prvi strijelci svojih timova, imaju isti broj golova, a njihove ekipe isti broj bodova i vodit će do samog kraja bitku za titulu.

Nedavno su imali određenih nesuglasica nakon utakmice na stadionu Fenera, kada je Mauro objavio fotografiju s modricom ispod oka uvjeravavši sve da je trebao biti dosuđen penal za Galatu, a onda je Edin putem društvenih mreža počeo da trola bivšu zvijezdu Intera, Manchester Uniteda i Sampdorije.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Trebali su se nedavno ponovo sastati u Saudijskoj Arabiji da se bore za trofej Superkupa Turske, ali je utakmica otkazana.

Vodit će još dosta borbi Edin i Mauro, ali navijači bi svakako trebali da ostave na miru i Amru i Wandu i da sav fokus bude isključivo na dva kluba i dva sjajna fudbalera te na dešavanja na zelenom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi