Cijelo Bilino polje je ustalo na noge zbog ovog čovjeka!

Dosta toga se špekulisalo

Cijelo Bilino polje je ustalo na noge zbog ovog čovjeka!

Admin Čaušević

Pred sami početak utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između BiH i Islanda viđena je zanimljiva scena sa Edinom Džekom kao glavnim protagonistom. 

Džeko zbog blagih problema sa leđima se nije našao u startnoj postavi, a nakon vijesti da kapitena BiH u nema startnoj postavi zavladala je određena vrsta panike.

Kako to obično biva u vrijeme društvenih priča počele su kružiti razne priče, pogotovo nakon što je Džeko uslikan u svečanoj loži stadiona Bilino polje.

Džeko je prije utakmice bio u loži zajedno sa Seadom Kolašincem i Miroslavom Stevanovićem koji nisu u kombinacijama za duel sa Islandom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ipak, prije nego što je utakmica počela Džeko se pojavio na terenu Bilnog polja te je dobio aplauze 10.000 prisutnih gledatelja.

Počelo se nagađati da napadač Intera uopšte nastupiti, međutim kako je završio na klupi ostaje mogućnost da mu Faruk Hadžibegić ipak da priliku za igru.

Top Komentari

nakopitam
@pjanke.sa prenose li u crnoj gori ovu bruku? Za koga navijate?
2 2
nakopitam
@pjanke.sa pa nemoj tako jarane moj. Ramazan je
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi