6

Komentari (6)

IvanKing
Ako Kean zabije 30 golova za Juventus ja necu pratiti više nogomet, kako će on to zabiti možda ako mu dadnu 50 penala možda imadne 30 golova, a Inter tuta će biti u LP ima da ih Shakhtar vrati na tvorničke postavke.
Pazzo_13
Da sa gotovo 36 godina idalje igraš tako borbeno za reprezentaciju za koju znas da je sasvim prosječna ,da se odazoves svaki put i daš sve od sebe i u odbrani i napadu ,da postigneš 60 golova za rep koja je igrala samo jedno veliko takmicenje ,da postigneš preko 50 golova u tri od pet najjačih liga na svijetu. Fudbal jeste samo igra ali u toj igri mi nikada nismo imali boljeg , a pri tome ne govorim samo o talentu nego ukupno zalaganje i rezultati a svakako veliki plus sto je Edin skroman decko,porodičan,bez nekih afera. Sinoc je bila kapitenksa disertacija ,objasnio je kako se igra za svoju zemlju protiv prvaka svijeta u gostima
Malmi_Suomi
@Pazzo_13 paša moj solidni želim i napisat ću ti ovako JAVNO : kapa do poda na takvom komentaru i svaka ti dala brate .
Znaš... nakon " naših " što su u pokušaju da OBLATE Džeku pročitati ovakav jedan komentar je za pohvaliti.
Javno: volim te brate zbog ovog 100% tačnog komentara
Pozzzz
Salence
@Pazzo_13 Odličan koment,bravo!
Bavarac1312
Skidam kapu na komentaru!
starigrad
Ma, Edin je Majstor gdje god igrao, taj klub je sretan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.