Svi su skočili na noge zbog Džeke - "Bezobrazno, nije mu mjesto na terenu"

Tražili crveni karton

Svi su skočili na noge zbog Džeke - "Bezobrazno, nije mu mjesto na terenu"

Midhat Šljivak

Edin Džeko večeras predvodi napad Fenerbahčea protiv Alanyaspora, a vrlo se lako moglo desiti da kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine završi meč mnogo ranije. Razlog je udaranje protivnika laktom.

Edin Džeko je imao jedan veoma neoprezan start nad protivničkim fudbalerom i podigao je kompletan stadion na noge. Svi su tražili crveni karton.

Džeko je bio u duelu s protivničkim fudbalerima. Uslijedio je potom udarac laktom u glavu Fidana Alitija, a sudija je bio veoma blizu svega.

Odmah je Dijamantu pokazao žuti karton. Bilo je protesta domaćih igrača i navijača i tražili su crveni karton za bh. fudbalera.

To se srećom nije dogodilo. Džeko je ostao u igri, a potom je učestvovao u akciji kod vodećeg gola svog tima. Za 1:0 je u 43. minuti zabio Irfan Can Kahveci.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/golsuperlig_5/status/1706000100294553629[/twitter]

Pogledajte lakat Edina Džeke zbog kojeg su domaći tražili crveni karton.

Komentari su naravno žestoki. Tu su kao i uvijek najviše navijači Galatasaraya koji ovaj potez smatraju bezobrazlukom i uvjereni su da bh. napadač nije isključen samo zato jer Fener mora pobijediti. Očekivana navijačka priča...

"Bezobrazno. Nije mu mjesto na terenu nakon ovog. Ali, mora Fenerbahče da dobije meč", jedan je od komentara.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Džeko je ovo peta utakmica sezone u Super ligi, a ima učinak od četiri pogotka i dvije asistencije.

Top Komentari

user1692778042
Čist crveni
1 1
Mel_Glupson
Kakav crveni magarac ..đzeko vam puni haman kasu ..za par iljada ne smijete riječ progovoriti sto maltretira mlade igrače po repki .. bejem mu Amru u pakaš
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi