Dvije fotografije Džeke i Tadića sa utakmice Fenerbahcea su najbolnija moguća poruka za sve dušmane!

Bosanac i Srbina saigrači u turskom velikanu

Dvije fotografije Džeke i Tadića sa utakmice Fenerbahcea su najbolnija moguća poruka za sve dušmane!

Admin Čaušević

Edin Džeko i Dušan Tadić nisu dobili ni minute u utakmici Fenerbahce - Nordsjaelland, ali to uopšte nije pokvarilo njihovo raspoloženje jer su sretni i nasmijani napustili stadion Sukru Saracoglu.

Posljednjih sedmica pojedini turski mediji su pokušali izazvati nemire u svlačionici Fenerbahcea zbog tri prsta koja je podigao Tadić tokom reprezentativnog okupljanja sa Srbijom.

I dok ga mnogi na društvenim mrežama nisu štedjeli. Neki su ga prozali dušmaninom turskog naroda, a čak su i prizivali njegov sukob sa Džekom, to se na kraju nije desilo, štaviše demantovani su na najbolji mogući način.

Odmah po dolasku sa okupljanja Tadić i Džeko su poručili kako samo zlonamjerne duše žele da ih zavade jer ih se plaše.

Oglasi

"Normalno je da pokušavaju da pronađu nešto oko nas jer nas se boje. Skoro 24 sata provodimo zajedno", kazali su Džeko i Tadić.

Da je između Džeke i Tadića fantastičan odnos pokazale su i scene sa utakmice Konfernecijske lige protiv Nordsjaellanda koju je turski klub dobio sa 3:1.

Džeko i Tadić su prvo ulovljeni u bliskom razgovoru na klupi, a zatim su snimljeni kako ugodno sa osmijehom na licu razgovaraju i tokom zagrijavanja.

Možda su te dvije fotografije i najbolnija moguća poruka za sve one koji koji pokušavaju da napakoste njihovom odnosu te poljuljaju svlačionicu Fenerbahcea.

Osim Tadića i Džeke u svlačionici je Fenerbahchea prava mala "ex-yu" kolonija pošto su tu još golman Dominik Livaković iz Hrvatske te Miha Zajc iz Slovenije.

Intersantno da je protiv danskog predstavnika u Konferencijskoj ligi na terenu bio samo Livaković, dok su ostali vjerovatno čuvani za prvenstvene mečeve.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Fenerbahce je do sada u turskoj Superligi maksimalan, a naredni ispit je u nedjelju od 19 sati na nezgodnom gostovanju Alanyasporu. Za očekivati je da se Džeko i Tadić nađu u startnoj postavi.

Top Komentari

LaoCe
Nije Džeko glup, a ni ovaj ******. Moraju dijeliti zajedno svlačionicu pa im valja glumiti.
0 2
BosanskaSvedska
Dzeko hoce da bude dobar sa svakim
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi