Italijani se iznenadili kada su vidjeli čiji dres nosi Džekin sin dok igra lopte

Zna se ko mu je jedan od omiljenih igrača Intera

Italijani se iznenadili kada su vidjeli čiji dres nosi Džekin sin dok igra lopte

Endin Čaušević

Sin Edina Džeke, Dani, već sada pokazuje veliku ljubav prema fudbalu.

Džeko je bez sumnje najbolji fudbaler kojeg je Bosna i Hercegovina ikada imala i jasno je svima koliko će biti teško kada on odluči da se oprosti od dresa reprezentacije naše zemlje.

Iako ima 36 godina Džeko i ove sezone igra na vrhunskom nivou u dresu Intera, a ono što je najvažnije ima isti žar i na mečevima naše reprezentacije iako nam u posljednje vrijeme malo toga ide prema planu.

Jasno je da je Džeko na zalasku karijere, ali čini se da neće morati brinuti oko toga ko će biti njegov nasljednjik na fudbalskom terenu.

Naime, njegov sin Dani već neko vrijeme trenira fudbal i pokazuje veliku ljubav prema ovom sportu iako još nema ni punih pet godina.

Dani skoro po cijeli dan igra lopte i očito je da je od oca naslijedio ljubav prema ovom sportu. Amra Džeko jučer je objavila još jedan video kako Dani igra lopte, a u centru pažnje našao se dres kojeg je nosio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To nije bio dres njegovog oca već Džekinog saigrača iz Intera, Alexisa Sancheza, koji je čini se jedan od dražih igrača Daniju. No, i to dovoljno pokazuje da Džeko sa saigračima i "konkurentima" u napadu ima zaista odličan odnos.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi