Džeko i Iličić se pojavili na Danijevom treningu, a djeca će taj dan pamtiti do kraja života

Sjajan potez Dijamanta

Džeko i Iličić se pojavili na Danijevom treningu, a djeca će taj dan pamtiti do kraja života

E. Čaušević

Edin Džeko je u subotu postigao pogodak u pobjedi Intera protiv Verone (2:0), a jučerašnji dan bio je rezervisan za porodicu.

Bh. napadač koristi svaki slobodan trenutak da provede sa svojom porodicom i maksimalno im je posvećen i pored zgusnutog rasporeda u ovoj sezoni koji ima s Interom.

Džeko je u subotu protiv Verone zabio pogodak za 2:0 i to je bio njegov 13. gol u dosadašnjem dijelu sezone Serije A.

Igrači Intera dobili su jučer slobodan dan, a Džeko ga je proveo sa svojom suprugom Amrom i njihovom djecom. Pridružili su im se i pojedini prijatelji, a tu se izdvaja i igrač Atalante, Josip Iličić, koji se druži s Džekom već neko vrijeme.

Edin je odlučio da bude i na treningu svog sina Danija koji trenira fudbal već nekoliko mjeseci, te se Džeko čini se ne mora brinuti za svog nasljednika u fudbalu.

Džeko je dolaskom na trening oduševio i ostalu djecu, a s njim je bio i Iličić. Oni su odlučili da zaigraju lopte s djecom čime su oduševili javnost.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sigurno je da će ova djeca zauvijek pamtiti trenutak kada su imali priliku s takvim zvijezdama igrati fudbal.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi