Dok se reprezentacija BiH bruka na terenu svi pričaju o fotografiji Džeke i turbofolkera iz Srbije

Uživaju na odmoru

Dok se reprezentacija BiH bruka na terenu svi pričaju o fotografiji Džeke i turbofolkera iz Srbije

Endin Čaušević

Srbijanski pjevač Đani privukao je dosta pažnje na društvenim mrežama objavom fotografije s Edinom Džekom koji trenutno puni baterije za nove izazove nakon što nije stigao na okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine pred mečeve s Luksemburgom i Slovačkom.

Džeko je u dogovoru sa selektorom Savom Miloševićem odlučio da preskoči preostale mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, te sinoć nije bio dio bruke koju je naša reprezentacija doživjela.

Bh. selekcija je poražena u gostima protiv Luksemburga sa 4:1, a za to vrijeme Džeko hiljadama kilometara daleko puni baterije za izazove koji ga čekaju u nastavku sezone u dresu turskog Fenerbahčea.

Nije bilo poznato gdje se Džeko nalazi jer se nije oglašavao na društvenim mrežama prethodnih dana i očito je u miru htio da provede nekoliko dana odmora.

Međutim, sve to palo je u vodu nakon što je naletio na poznatog turbofolkera iz Srbije, Đanija, koji je zamolio bh. napadača za fotografiju i istu je objavio na društvenim mrežama što je Džeku ponovo stavilo u prvi plan.

Oglasi

Đani je ranije u svojoj pjesmi spominjao Džeku u ne baš lijepom kontekstu, ali se pravdao da je to sve šala. Sada je bh. napadača upoznao i nije krio zadovoljstvo zbog toga.

"Drago mi je što sam konačno upoznao ovog velikog gospodina", objavio je popularni pjevač na Instagramu.

Opis nije dostupan.

Džeko nije podijelio Đanijev story, ali fotografija je ipak stigla do bh. javnosti, a nakon blamaže u Luksemburgu mnogi su istu počeli da dijele na društvenim mrežama.

Inače, Džeko se trenutno odmara u Dubaiju gdje je fotografija i nastala, te će iduće sedmice da se vrati u Istanbul i priključi treninzima Fenerbahčea.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Također, bh. reprezentacija vraća se danas u Sarajevo iz Luksemburga gdje će se spremati za meč protiv Slovačke koji je na rasporedu u nedjelju s početkom u 20:45 sati na Bilinom polju u Zenici.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Alal ti vera to dzeko srbendo
0 3
Zax
Bila je privatna festa u Dubaiu zato Dzeko nije mogo doci a Djqni je pjevo na toj festi.Kako sam upucen bilo je dosta svjeta sa estrade i svjeta sporta
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi