Edin Džeko dobija žestoku konkurenciju u napadu Rome: Čuveni napadač se dogovorio s Vučicom!
Foto - EPA

Stiže Cavani

Edin Džeko dobija žestoku konkurenciju u napadu Rome: Čuveni napadač se dogovorio s Vučicom!

M. Šljivak

Edin Džeko dobit će žestoku konkurenciju u napadu Rome.

Kako navode italijanski mediji, novi igrač rimskog tima uskoro će postati iskusni urugvajski napadač Edinson Cavani i zvanična potvrda transfera očekuje se jako brzo.

Cavani je prethodnih sedam godina igrao za PSG. Ipak, s Parižanima se nije dogovorio oko nastavka saradnje i krenuo je u potragu za novim klubom.

Mnogi su rado željeli da vide Cavanija u svojim redovima. Među njima je i Roma, koja je na kraju očigledno uspjela završiti veliki transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S Cavanijem i Džekom u vrhu napada Roma će biti zaista opasna naredne sezone, a vidjet ćemo hoće li sjajni duo biti konkurenciji li će trener Fonseca pokušati da igra s obojicom u vrhu napada.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Postovanje za Dzeku, al po meni je Cavani kompletniji i ubitacniji igrac. Ako on dodje, Dzeko bi trebo napustit Rim
7 10
Ivica_Osim8
au kakav tim moze Roma napraviti s formacijom 4-4-2 Dzeko i Cavani u napadu krila Pedro i Mikhitarian, vezni Pellegrini i Pastore, Kolarov lijevo stoperi Mancini i Smalling, Zapacosta desno i na golu Lopes uz dobrog trenera, kao što je slobodni Pocchetino ovaj tim može jako mnogo iznenaditi i napraviti!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi