Ima li Džeko glavnu riječ u svlačionici Fenerbahcea? Kratki snimak Tadića govori mnogo toga!

Srbin u glavnoj ulozi

Ima li Džeko glavnu riječ u svlačionici Fenerbahcea? Kratki snimak Tadića govori mnogo toga!

Admin Čaušević

Edin Džeko i Dušan Tadić su saigrači od ove sezone u dresu Fenerbahcea, a kapitenku traku odmah po dolasku u turskog velikana zadužio je Dijamant iz Sarajeva. 

Na internetu se pojavio kratki snimak iz svlačionice Fenerbahcea nastao tokom ove sezone sa Dušanom Tadićem u glavnoj ulozi.

Nije poznato uoči koje utakmice je nastao, ali na snimku se može vidjeti kako je Tadić taj koji drži motivacioni govor i daje savjete svojim saigračima.

"Dečki, kad izgubimo loptu, odmah pravimo pritisak na dvije-tri sekunde", kazao je Tadić na engleskom jeziku.

Njegovu rečenicu je preveo turski prevoditelj, dok su ostali igrači uglavom šutili i sređivali svoju opremu, to je bio slučaj i sa Džekom.

Oglasi

Tadić je kapiten u reprezentaciji Srbije, nosio je i traku u Ajaxu pa je navikao na ovakve i slične govore.

Inače, između bh. fudbalera i srbijanskog veznjaka vlada zaista odličan odnos te je jasno da među njima nema nikakve zle krve.

Nedavno su pojedini turski mediji pokušali da ih zavade nakon što se u javnosti pojavila fotografija Tadića kako diže tri prsta.

"Normalno je da pokušavaju da pronađu nešto oko nas jer nas se boje. Skoro 24 sata provodimo zajedno", kazali su Džeko i Tadić.

Veznjak i napadač su bili na klupi u prvom kolu Konferencijske lige protiv Nordsjaellanda i praktično se nisu razdvajali.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Osim Tadića i Džeke u svlačionici je Fenerbahchea prava mala "ex-yu" kolonija pošto su tu još golman Dominik Livaković iz Hrvatske te Miha Zajc iz Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi