Poruka svim zlobnicima: Ono što rade Džeko, Tadić i Livaković dok ih traži trener će obići region!

Saigrači u Fenerbahceu

Poruka svim zlobnicima: Ono što rade Džeko, Tadić i Livaković dok ih traži trener će obići region!

Admin Čaušević

Fenerbahce na "ex-yu" pogon je odlično započeo novu sezonu te se navijači slavnog turskog kluba opravdano nadaju da će Edin Džeko, Dušan Tadić i Dominik Livaković donijeti titulu prvaka na Sukru Saracoglu stadionu, prvu nakon deset godina.

Prvi put otkako su stigli u Fenerbahce Džeko, Tadić i Livaković su igrali zajedno te su stigli do trijumfa u efikasnom meču protiv Antalyaspora. Konačan rezultat bio je 3:2.

Džeko je uz asistenciju VAR-a zabio gol, asistirao je za drugi, dok je i Tadić bio solidan. Livaković će debi bez obzira zbog dva primljena gola pamtiti po debiju.

I dok su se Bosanac i Srbin ranije imali priliku susreti sa atmosferom sa terena Sukru Saracoglu stadiona, to je po prvi put u nedjelju osjetio i hrvatski golman.

Bilo je to tokom zagrijavanja utakmice kada je uz asistiranje svog klupskog saigrača Cana Egribayata, Livaković poveo navijanje.

Oglasi

Ipak, poseban momenat zabilježen je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka kada se zapravo moglo najbolje vidjeti kakav je odnos Tadića, Džeke i Livakovića.

Dok ih je trener Ismail Kartal tražio da im čestita na pobjedi trojica odličnih fudbalera su se srdačno pozdravili te zagrljajima čestitali jedan drugom. Scena je to koja će obići region.

Kada ih je pronašao iskusni stručnjak je čestitao sve trojici fudbalera, prvo je to uradio Livakoviću na kojeg je prvog naišao, a zatim i Tadiću.

Na kraju je uslijedilo rukovanje i zagraljaj sa Džekom koji je poslije toga razmijenio nekoliko riječi sa povremenim reprezentativcem BiH, Dariom Šarićem.

Posljednjih dana se špekulisalo o problemu između Džeke i Tadića jer je Srbin nedavno digao tri prsta, međutim ubrzo je sve demantovano.

O impresijama u Fenerbahceu Livaković je govorio tokom reprezentativnog okupljanja kada je istakao potez kapitena bh. reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Dojmovi dočeka su savršeni, zahvaljujem navijačima i klubu, lakše se priviknuti kada imaš balkance u ekipi. Džeko je odmah napravio WhatsApp grupu, Džeko, Tadić i Zajc", kazao je odlični golman.

Naredni ispit za Fenerbahce je u četvrtak kada će u prvom kolu Konferencijske lige dočekati danski Nordsjaelland.

Top Komentari

realista1982
Sta je tu čudno oni su sportisti-ljudi a ne pokvareni političari,živi i zdravi bili!!!
5 1
Mel_Glupson
Pišam im se usta sve trojici hehehe Bosanac sam da se ne kači neko na nacionalizam..prvom đeki
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi