Dušan Tadić riječima o Edinu Džeki oduševio cijelu Bosnu i Hercegovinu

Već se odlično slažu

Dušan Tadić riječima o Edinu Džeki oduševio cijelu Bosnu i Hercegovinu

Eldar Ganibegović

Edin Džeko i Dušan Tadić dvije su najveće zvijezde koje su ovog ljeta pojačale Fenerbahče, a sudeći po do sada viđenom već se odlično slažu. Prema onome što je rekao Dušan Tadić, ovaj dvojac bi mogao biti odličan tandem na terenu.

Cilj Fenerbahčea naredne sezone u Turskoj je titula. Vrlo je to jasno prema pojačanjima koje su doveli.

Edin Džeko je stigao iz Intera, a Dušan Tadić iz Ajaxa i ovaj dvojac su i najveće zvijezde koje su pojačale istanbulskog velikana ovo ljeto.

Već pri prvom njihovom susretu koji je zabilježen kamerama vidjelo se kako bi mogli predstavljati sjajan tandem u igri Fenera.

Da se tome navijači Fenerbahčea mogu nadati potvrdio je i sam reprezentativac Srbije, ali riječima o Dijamantu oduševio i fanove u Bosni i Hercegovini.

Oglasi

"ako sam sretan što sam dio ove porodice. Jedva čekam da izađem pred naše navijače i da osvojimo nešto. 

Možemo nabrojati mnoge igrače kao što su Alex, Roberto Carlos. Previše je dobrih igrača bilo uključeno u historiju ovog kluba. To što je Edin Džeko ovdje mi je dobar pokazatelj da ovaj klub ove godine želi napraviti nešto posebno.

Mnogo sam sretan što sam mu prijatelj, ali i saigrač. Nama je najvažnije da Fenerbahče učinimo uspješnim, da mi budemo uspješni u Fenerbahčeu. Nadam se da ga mogu učiniti najboljim strijelcem ove sezone", kazao je Tadić.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Edin Džeko je igrao za Fenerbahče na prijateljskom turniru u Rusiji i već postigao pogodak protiv Neftchija za pobjedu od 1:0.

Zvanični debi Džeku i Tadića za Fenerbahče očekuje već za dva dana kada će u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige igrati protiv moldavskog Zimbrua. 

Top Komentari

Mowzilla
Cijelu BiH? Sumnjam...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi