Kamere snimile kako je Džeko dočekao Tadića na prvom treningu, video oduševio navijače Fenera!

Udarni tandem za novu sezonu

Kamere snimile kako je Džeko dočekao Tadića na prvom treningu, video oduševio navijače Fenera!

Endin Čaušević

Srbijanski reprezentativac Dušan Tadić prije nekoliko dana zvanično je potpisao za Fenerbahče, a danas se priključio treninzima svog novog tima. Pred sami trening sreo se i s kapitenom Edinom Džekom, a kamere su zabilježile zanimljiv susret iskusnih igrača i novih zvijezda velikana iz Istanbula.

Tadić je nedavno zatražio raskid ugovora s Ajaxom gdje je bio prva zvijezda ekipe prethodnih sezona, a zahtjev srbijanskog veznjaka itekako je iznenadio čelnike kluba iz Amsterdama.

Međutim, u Ajaxu nisu željeli da Tadiću prave problem oko odlaska zbog svega što je dao ovom klubu i na kraju su mu izašli u susret. Na kraju je iskusni veznjak odišeo u Fenerbahče gdje će sigurno biti veliko pojačanje.

Tadić je s Fenerom potpisao ugovor na dvije godine i odmah je zadužio dres s brojem deset kojeg je donedavno nosio Arda Guler.

Nakon što je odrađeno zvanično predstavljanje Tadić je dobio dan slobodno oko preseljenja u Istanbul, a danas se reprezentativac Srbije konačno priključio pripremama Fenerbahčea za novu sezonu.

Oglasi

Tadić je danas stigao na prvi trening s novom ekipom, a naravno prije toga se upoznao s novim saigračima. Većinu njih već poznaje, a naravno u centru pažnje bio je susret s Edinom Džekom.

Kapiten Fenera je raširenih ruku dočekao Tadića, a kamere su uspjele da snime njihov srdačan pozdrav prije današnjeg treninga.

Džeko i Tadić su kratko popričali, a mnogi smatraju da će upravo njih dvojica u novoj sezoni biti udarni tandem kluba iz Istanbula.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče je posljednji put prvak Turske bio još 2014. godine, a u klubu su odlučili da ovog ljeta učine sve kako bi klub vratili na tron.

Top Komentari

Kugla
Prodana novopecena Hrvatska dusa. Pljuno je na Bosansko drzavljanstvo da uzme Hrvatsko samo da ima povlastice kod restorana zato sto mu se gadi da otvori u Bosni
0 0
JedanLik
Karajte sta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi