Neprocjenljiva reakcija zvijezdi Reala kad su vidjeli Džeku, a kad se ukazao slavni Hrvat - debakl

Na kraju su se nekako snašli

Neprocjenljiva reakcija zvijezdi Reala kad su vidjeli Džeku, a kad se ukazao slavni Hrvat - debakl

Admin Čaušević

Edin Džeko je planetarno popularni fudbaler. Dijamant već deceniju i pol igra na velikoj sceni i nije čudo zašto je mnogim mališanima kapiten bh. reprezetnacije istinski fudbalski uzor. 

Zanimljivu igru igrali su dvije mlade zvijezde Reala, Aurelien Tchouameni i Eduardo Camavinga. Oni su trebali pogode za koje klubove su igrali njihovi sadašnji igrači i neke od drugih fudbalskih zvijezda.

Prvi zadatak je bio da pogode poveznicu između Antonija Rudigera i Edina Džeke, a posebno je bila zanimljiva reakcija Camavinge.

Kada je mladi Francuz vidio Džekin lik izustio je: "Ouuu", a nakon nekoliko sekundi razmišljanja pogodili su o kojem klubu se radi.

Camavinga i Tchouameni su praktično u glas rekli AS Roma te su se prebacili na sljedeći zadatak.

Oglasi

Možda i ova reakcija i brzi pogodak najbolje pokazuju koliko je zapravo Džeko praćen igrač i to od strane fudbalera koji su potpuno druga generacija.

Poređenja radi, 37-godišnji kapiten bh. reprezentacije je od dvojice francuskih veznjaka stariji 15-ak godina.

Džeko i Rudiger su u italijanskom timu bili saigrači od 2015. do 2017. godine, poslije čega je Nijemac otišao u Chelsea, a Dijamant je danas član Fenerbahčea.

Inače, i Sarajlija se svojevremeno spominjao kao potencijalno pojačanje Reala i to kao zamjena za Karima Benzemu, ali sudbina ga nije ponovo spojila sa Rudigerom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče Camavinge i Tchouaménija zapeli su na zadatku kada su trebali da otkriju bivši klub Raula Gonzaleza i Ivana Rakitića te im je bila potrebna određena pomoć.

Nakon nekoliko promašaja i određene pomoći Tchouameni je bio taj koji je pogodio da su Španac i Hrvat bili saigrači u Schalkeu 04.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Đeko kuja u svakom članku.. hahaha smrdljivac sa hrvackim pasosom
0 1
Drakula
Kakvi majmuni od novinara u zivotu ovo vidio nisam
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi