6

Komentari (6)

struja
Njegova fudbalska velicina i karakter nisu na istom nivou
Rodjeni1985
Pa ljudi moji cuva Dzeku za veliko finale!
enko
Skupo ce ga kostati ono nezadovoljstvo nakon izmjene.jos samo kod nas na balkanu se moze tako ponasati a da ti trener nesmje nista,naravno ako si dobar igrac.
MosaNjazri
Džeko je doktor za Lukakua!
Ajax11
Jucer je bio kloc - nazalost nema tu stabilnost više odigrati nekoliko dobro tekmi za redom- što je i normalno sa ovim godinama! Ali Lukaku za mene još maje radi na terenu od Dzeke- zato Dzeko mora startovati
Emir.D
Drug nebi da otvaramo neku raspravu, al kloc sinoc nije bio, borio se i stvarao je i drugima sanse. A upravu si da nije konstantan kao nekad i nije mu trebalo da se nako ponasa al ebiga .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.