11

Komentari (11)

user1661229300
ImenjačeHarisu pleme ti iz****m,redom sve u čmar
HarisADP
Dzeko vas doktor, sta coek promasi ahahahaahah
Nek_komsiji_crkne_krava
Sportsko novinarstvo je između ostalog dno dna u BiH a SS u tome prednjači. Otkud znate šta je trener odlučio? Lupetate kao i obično. Držite se Preporoda. To Vam bolje ide.
saju701
Dzeko je golgeter,assistent za suigrace,vraca se nazad da bi pomogao u kreiranju napada a Lukaku je paklen igrac i u zavrsnici zna napraviti ludilo ali zna i promasiti kao i Dzeko tako da je tesko izabrati startera.
HarisADP
**** ti dzeko familiju u picku glupu. Sujevjerno ****o. Dzeko hodat ne moze, pasa poslat ne može i sa njim mislis igrat na kontre degenerice
user1659566597
9 golova,3 asistencije u Serie A nisu mala stvar
Lobudaraczapamcenje
Sta mlatis laice jedan. Idi gledaj filmove jer fudbal za tebe geeku nije. Vjerujem da nikad lopte nisi dohvatio
Krosteutegurovic
Ti si baš onako totalno glup. Ako nisi upućen ko je Džeko, bar dans se miže lako pročitati. Tako moj savjet ti je da malo pročitaš prije nego lupaš gluposti a to sa psovanjem samo dodatno potvrďuje tvoj nivo inteligencije.
HarisADP
To je mizeran ucink useru usrani
HarisADP
Krastavi pusi k i ti i tvoje znanje fudbalsko. Dzeku gledam svako kolo u serie a
HarisADP
Dzeko vas doktor, sta coek promasi ahahahaahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.