Glasajmo za Dijamanta: Džekin pogodak ponovo u konkurenciji za gol mjeseca u Interu

Pogodak protiv Shakhtara

Glasajmo za Dijamanta: Džekin pogodak ponovo u konkurenciji za gol mjeseca u Interu

Eldar Ganibegović

Pogodak Edina Džeke protiv Sheriffa u Ligi prvaka odabran je za najljepši gol mjeseca oktobra u Interu.

Na red je stiglo i glasanje za novembar, a u konkurenciji od deset golova našao se i Edinov pogodak protiv Shakhtara za 1:0 u Ligi prvaka.

Podsjetimo, Dijamant je postigao i drugi gol na toj utakmici, nakon koje je Inter mogao početi slaviti prolazak u osminu finala ovog takmičenja.

U obzir su uzeti golovi muškog, ženskog i juniorskog tima Intera. Pogledajte golove.

Glasati možete klikom OVDJE.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Džeko ove sezone igra u zaista sjajnoj formi. Postigao je 11 golova, od čega osam u Seriji A i tri u Ligi prvaka. Tome je dodao i tri asistencije. 

Nakon odmora u prošlom kolu protiv Cagliarija (4:0), Dijamant bi se sutra na gostovanju kod Salernitane trebao naći u prvoj postavi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Turskaposla1
Pa možda i glasam za ovoga Hrvata
1 0
Rivaldo
Nacionalni sport Bosnjaka, glsanje po raznim anketama i u Zvezdama granda :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi