Džeko prekinuo odmor i ranije došao na pripreme Intera jer za Inzaghija ima jasnu poruku

Zna se šta Dijamant želi

Džeko prekinuo odmor i ranije došao na pripreme Intera jer za Inzaghija ima jasnu poruku

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko jučer je iznenadio sve dolaskom na pripreme Intera ranije nego što se to očekivalo.

Dijamant je odlučio da skrati svoj odmor i doputuje u Milano gdje je jučer odradio ljekarski pregled, a zatim se priključio ostatku ekipe na početku priprema za novu sezonu.

Džeko je prethodnih sedmica u centru pažnje javnosti jer se sve više priča o njegovom odlasku iz Intera nakon što se Romelu Lukaku vratio na Meazzu.

Jasno je da će Inter morati prodati nekog od napadača jer ih Simone Inzaghi ima previše na raspolaganju, a činilo se da bi izbor na kraju mogao pasti upravo na bh. reprezentativca.

Ipak, La Gazzetta dello Sport jutros je objavio da će Džeko gotovo sigurno ostati u klubu, te da će Inter ovog ljeta napustiti Alexis Sanchez i Joaquin Correa.

Džeko je odlučio da skrati odmor i dođe ranije na pripreme kako bi imao priliku da razgovara s Inzaghijem oko svoje budućnosti. Džekin cilj je ostanak u Interu jer vjeruje da ima još mnogo toga da pokaže.

Iako je jasno da će Lukaku i Lautaro Martinez imati prednost ispred Džeke očito je da bh. napadač vjeruje da se može izboriti za svoju minutažu, a to je dokazao i prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stvar ne olakšava ni činjenica da će Inter vjerovatno dovesti Paula Dybalu, no za Džeku ni to nije problem. Navodno, Džeko i Inzaghi bi trebali imati sastanak u narednim danima nakon kojeg će biti poznat status bh. napadača.

Džekin cilj je ostanak u Interu, no na kraju će Inzaghi donijeti konačnu odluku. U slučaju da poruči Džeki da napusti klub jasno je da Dijamantu neće biti problem pronaći novi tim jer su interes za njega već pokazali Juventus, Napoli, Valencia i West Ham.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
isceralaga zena izkuce
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije