"Ex-yu" kolonija u Interu: Džeko na vrhu stola, odmah do kapitena

Zajednička fotografija

"Ex-yu" kolonija u Interu: Džeko na vrhu stola, odmah do kapitena

Admin Čaušević

Edin Džeko je avanturu u Interu počeo na sjajan način. 

Nakon dugo vremena publika se vratila na Giuseppe Meazzu i odmah je na djelu vidjela napadačko pojačanje te su mnogi ostali oduševljeni.

Inter je razbio Geonu sa 4:0, a popularni Dijamant je postigao gol i upisao asistenciju za zaista fantastičan početak.

Džeko u novom klubu poznaje većinu igrača, do sada kao protivnike, a od ove sezone kao timske kolege pa mu se nije bio problem prilagoditi.

Društvenim mrežama među navijačima Nerazzurra je počela kružiti i zajednička fotografija na kojoj se nalazi 14 igrača sa raznih pozicija te mnogih nacionalnosti.

Oglasi

Na vrhu stola je sjedio kapiten Samir Handanovič, a odmah pored njega naš Džeko što dovoljno govori koliko srdačno i dobro je dočekan popularni Dijamant.

"Ex-yu" koloniju su kompletirali Aleksandar Kolarov, Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Još su između ostalih bili prisutni i nova pojačanja Hakan Calhanoglu i Denzel Dumfries.

Inače, u pauzi između dvije ligaške utakmice Sarajalija će pokrenuti novi privatni posao. Večeras će zvanično otvoriti novi restoran pod imenom "EZZA".

Novi napadač Intera otkrio je da ima novog partnera i da je riječ o njegovom prijatelju Arminu Hadžići koji također već ima nekoliko ugostiteljskih objekada u Sarajevu, Dubrovniku i Zagrebu.

Džeko je na Instagramu najavio veliko otvaranje večeras svog novog restorana, a mnogi očekuju da će i on biti u Dubrovniku kako bi upriličio ovu ceremoniju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dubrovnik je mjesto gdje se uvijek osjećam kao kod kuće i gdje provodim ljetne odmore sa svojom porodicom. Zbog toga sam želio da napravim restoran koji će se razlikovati od svih ostalih, a sve to je za one koji love Dubrovnik kao ja", poručio je Džeko i dodao.

"Imao sam sreću da upoznam Armina Hadžića koji je moj biznis partner i koji dijeli istu strast prema ovom poslu kao i ja. Nakon nekoliko mjeseci velikih pripremada sve izgleda savršeno konaćno je EZZA spreman za otvorenje".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Sad bi dotični @Kugla napisao.... " ma kakav Džeko i šta je on učinio za BH reprez'ntaciju "?
Grande #Džeko
5 2
BogatiDijasporac
Dzeksonu je realno najmanja glava, hahahaha
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije