Meazza je eksplodirala nakon gola, a onda su svi počeli skandirati ime Edina Džeke

Dijamant u fantastičnoj formi

Meazza je eksplodirala nakon gola, a onda su svi počeli skandirati ime Edina Džeke

E. Čaušević

Inter je sinoć na svom terenu remizirali sa 1:1 protiv Juventusa u velikom derbiju koji se igrao u okviru devetog kola Serije A.

U centru pažnje sinoćnje utakmice ponovo je bio bh. reprezentativac Edin Džeko koji je ponovo uspio da zatrese protivničku mrežu i pokaže da se nalazi u fantastičnoj formi.

Naime, Inter je do prednosti stigao u 17. minuti kada je Calhanoglu fantastičnim udarcem pogodio prečku, a na pravom mjestu bio je Džeko koji je odbijenu loptu poslao u mrežu Stare dame.

Nakon gola Dijamanta tribine na stadionu Meazza su eksplodirale, a navijači Intera su s oduševljenjem skandirali ime Edina Džeke.

[streamable]https://streamable.com/j4kut7[/streamable]

Jedan od novinara portala "433" bio je na licu mjesta i objavio je nekoliko storyja na Instagramu sa sinoćnje utakmice, te je i sam skandirao Džekino ime nakon što je postigao pogodak za 1:0.

[streamable]https://streamable.com/yu6mry[/streamable]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dijamant od dolaska u Inter igra zaista u nevjerovatnoj formi, te je na devet mečeva u Seriji A već zabio sedam golova koliko je zabio u cijeloj prošloj sezoni u dresu Rome.

Također, Džeko je dodao i jedan gol u dosadašnjem dijelu Lige prvaka. Forma našeg kapitena može itekako da raduje selektora Ivayla Peteva pred odlučujuće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yugopo
Bravo Dijamantu!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi