15

Komentari (15)

Profesor9
Jest ga neko poznat kritikovao?
King_Kenny
"U Seriji A manje osjetite odsustvo Lukakua i plaćate ceh, ali u Evropi shvatate koliko je važan odlazak Belgijanca i koliko ga je nemoguće nadomjestiti".....AHAHHAHAHAHAHAHHAHAA,e cuj glupana...eto harali ste Europom sa Lukakuom...bili zadnji u grupi sa Realmo,Shakhtarom i Monchengldbachom...ne provaljuj se cica ziv bio...
tbra
Covjek ima 35 godina
Amansio
Svatko upadne u mini krizu to se dešava Džeki sada, ubrzo ce doći golovi tako da će ovo u zaborav! Jesnostavno talijanski novinari moraju biti svjesni da je talijanski nogomet u dekadansi i da se više ne mogu nositi sa najboljim u europi, a to Real još uvijek jeste, ali ako se nastavi ovako u španiji isto će se desiti i Realu Barsi na žalost vèć jeste.
Amansio
Ovdje mislim na klibski ne reprezentativni nogomet
Bhf111
Dzeko 1 utakmicu ne zabije gol kritikuje ga pola italije, ostali ne daju po 15 niko ne napise rijec
Bhf111
Zgembic
Koliko god mi Dzeki drag u ovome ima Istine. Hebiga prvo odigrao katastrofa utakmicu za rep. a malo zatim i ovu za Inter. Mala kriza ili sta li je ali Ne ide ga nesto sad.
BaboBih
Odigrao je dobru utakmicu za repku, ali je zavrsnica nedostajala.. ovu za Inter protiv Reala je dobro i pokusao par puta ali branio je i golman dobro. Ne slazem se da je neka kriza ili nesta, ali realnost je da je i Dzeko u godinama nemoze biti isti ko prije 5 godina.
Zgembic
@BaboBih razumijem sta kazes… ovo sto sam ja napisao je po mojoj procjeni i po ocjeni par novina gdje su Dzeko i Sehic za Kazakstan najlosije ocjenjeni i Dzeki i jos jedan iz Intera na sinocnoj utakmici.
BaboBih
Sehic je glavni krivac kod Kazakstana.. Dzeko jeste masio ali je isto tako izborio i penal itd dok je Sehic 2 puta trebo da reaguje a on na korneru stoji ko zaleđen.. drugi gol isto tako.. njegova strana... daleko najlosiji i njegova krivica kod oba gola
kali
Čovjek tek stigao ima mjesec dana, sacekati malo,
Beclija90
Koliko je bio vazan lukaku, da su prosle sezone ispali iz LP kao cetvrti...
user1597698961
Bravo,bas to htio napisati hahah,,j to pored shakhtara (kojeg serif dobi 2 0) i borusije mgladbach
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.