Klopp želi da Milner ostane, ali je stigla ponuda koja bi mogla sve da promijeni

Ističe mu ugovor

Klopp želi da Milner ostane, ali je stigla ponuda koja bi mogla sve da promijeni

E. Čaušević

James Milner bi na kraju ove sezone mogao napustiti ekipu Liverpoola.

Ovaj 36-godišnji fudbaler s Redsima ima ugovor do kraja ove sezone, a na Anfieldu su navodno spremni da produže njegovu saradnju na još godinu dana.

Međutim, engleski mediji navode da Milner razmišlja o odlasku iz kluba jer želi imati veću minutažu, a ne biti rezervna opcija kod Jurgena Kloppa.

Danas su se pojavile informacije da je interes za Milnera pokazao njegov bivši klub Aston Villa, te su već kontaktirali agenta iskusnog fudbalera.

Navodno, Aston Villa je spremna da Milneru ponudi dvogodišnji ugovor, a Steven Gerrard je taj koji bi volio da iskusni fudbaler dođe na ljeto na Villa Park.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Milner je u Aston Villi igrao s dosta uspjela od ljeta 2005. godine do ljeta 2010. godine kada je za 22 miliona eura prešao u Manchester City. U Liverpool je došao prije skoro sedam godina kao slobodan igrač.

U dosadašnjem dijelu sezone Milner je odigrao 24 meča u svim takmičenjima i upisao je tri asistencije, ali je većinom ulazio s klupe.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Dobar igrac... niko ga ne primjeti na terenu a odradi svoj poso, al et ima 37. godina jos malo pa u penziju
5 0
King_Kenny
...hvala ti za sve,ali mora doci i vrijeme za rastanak...kakva veca minutaza u 37. godini,jos u ekipi koja gura na 4 fronta...
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi