Inter igra novo finale: Najave za Edina Džeku nisu optimistične

Gostovanje kod Spezije

Inter igra novo finale: Najave za Edina Džeku nisu optimistične

E. Ganibegović

Prošlo kolo Serije A bilo je kao iz bajke za Inter. 

Konkurenti za titulu Napoli i Milan su kiksali, a Inter je slavio protiv Verone i ponovo ima sve u svojim rukama kada je u pitanju odbrana naslova prvaka Italije.

Novo finale je sutra kada Inter gostuje Speziji, a prema najavama iz Italije, po povratku Lautara Martineza, Edin Džeko će se preseliti na klupu.

Dakle, u vrhu Interovog napada trebali bismo gledati argentinski par Correa - Martinez, dok bi Dijamant dobio zasluženi odmor, a odmoriti bi trebao i Ivan Perišić koji je bio igrač utakmice protiv Verone. Hrvata bi trebao zamijeniti Gosens.

Moguća postava Intera: Handanović, Bastoni, Škriniar, D'Ambrosio, Barella, Brozović, Calhanoglu, Gosens, Darmian, Correa, Martinez.

Moguća postava Spezije: Provedel, Erlic, Nikolaou, Reca, Amian, Maggiore, Kiwior, Bastoni, Verde, Gyasi, Manaj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica Spezia - Inter u okviru 33. kola Serije A igra se sutra od 19 sati na Alberto Picco stadionu. 

Inter je, dakle, drugi na tabeli sa 66 poena, dva manje, ali i utakmicom manje od vodećeg Milana. Napoli je treći sa 66, koliko ima i Inter, ali i s utakmicom više. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dinouz
Dzeko je starter, lupaju bezveze
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi