11

Komentari (11)

Zulfikar
Šta žderu Smoki, Rio I Tokio???
Sanagoal
Jedan si Jedini ….. Edin Dzeko ! Steta sto godine prolaze i vrijeme stize da kazemo Hvala Edine za sve golove i lijepa sjecanja!
Shaba
Pisace se knjige kako je zvijer na terenu, gospodin u zivotu, dominirao gdje god je igro. Primjer profesionalizma, mangupluka kad je potrebno, srcanosti, posvecenosti, skromnosti. Igra za ekipu pa tek onda za sebe i zato ga ljudi vole. Ne gura se da suta penale a cesto ih izbori. Nije to radio ni u Njemackoj, ni u Engleskoj a ni u Italiji, a mogo je hladno. Imo bi sig jos puno vise golova, al bi ga drugi mozda manje volili u ekipi. Svaka cast majstore, zelim ti jos puno srece u zivotu, ma sta god nastavio radit nakon ove karijere.
King_Kenny
...sad idu 3 dana vijestii sta je ko izjavio o Dzeki u Italiji.
denimen9
Bolje nego o Salahu i Manetu :p hahaha
Jasminn
@King_Kenny koliko ces ti komentara napisati do tad :) sala mala

Sretan dan drzavnosti!!!! ♡BIH☆
King_Kenny
@Jasminn ...ne pisem ja mnogo komentara,cini vam se...nego su dobro rasporedjeni :D...u prosjeku 11 dnevno...sretan i tebi Dan drzavnosti.
denimen9
Meni se svidjaju Kennyevi komentari, ne salzem se sa svakim ali zato i jest dobrota. Sretan vam dan državnosti ljubi vas brat. A sad ajde da se svadjamo... hahaha
King_Kenny
@denimen9 ...eto,a neki dan rekose da niko ziv na portalu ne voli moje komentare...evo ipak ima jedan kojem se svidjaju.
denimen9
@King_Kenny buraz nekad si ludji od mene kad kreneš pisat, ali to se traži. jbš komentare koji nece izazvati raspravi ili blago uvrijediti nekog. fudbal je to, mozemo se klat svaki dan koliko tema ima za pokriti i raspraviti
Mele
Nosio Romu sa svojim golovima do polufinala, sad isto radi i u Interu. Babuka je klasa, bio i ostao..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.