Jasno je šta Džeku čeka ako ostane u Interu
Foto - EPA

Sve se već zna

Jasno je šta Džeku čeka ako ostane u Interu

Midhat Šljivak

Ekipa Intera iznenađujuće je vratila Romelua Lukakua u klub.

Samo godinu dana nakon što su ga za 115 miliona eura prodali Chelseaju, Nerazurri su odlučili vratiti 29-godišnjeg Belgijanca koji će u novoj sezoni igrati na posudbi za koju je Inter platio osam miliona eura.

Povratak Lukakua na Giuseppe Meazzu itekako će utjecati na status bh. napadača Edina Džeke. Dijamant više neće biti glavni napadački izbor Simonea Inzaghija.

Gazzetta dello Sport tvrdi da je sasvim jasno da će Džeko biti rezerva ako ostane u klubu. To znači mnogo manju minutažu u odnosu na prošlu sezonu i to se 36-godišnjem napadaču sigurno neće dopasti.

Inzaghi će i dalje igrati u formaciji 3-5-2. Pored Lukakua u vrhu napada će igrati Lautaro Martinez, a pored Edina na klupi bi trebao sjediti i Joaquin Correa.

Ipak, prijelazni rok je još uvijek dug. Nije isključena mogućnost da Džeko napusti Inter, no za sada zvaničnih ponuda za našeg napadača nema.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Povezivao se iskusni fudbaler s brojnim timovima. Međutim, to su samo medijske špekulacije iz Italije i za sada je Edin još uvijek član Intera.

Džeko je 49 puta za crno-plave iz Milana imao je učinak od 17 golova i 10 asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ne smije Dzeko da ostane boji se da Amra voli BBC
1 9
Elber7
Siljak ****m ti mater
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti