Fotografija iznenadila navijače Fenerbahčea: Danas piju kafu, a sutra će biti rivali na terenu

Džeko u centru pažnje

Fotografija iznenadila navijače Fenerbahčea: Danas piju kafu, a sutra će biti rivali na terenu

Endin Čaušević

Fudbaleri Fenerbahčea igraju sutra na svom terenu protiv Maribora prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige. U centru pažnje pred ovaj meč našao se Edin Džeko zbog storyja koji se pojavio na Instagramu.

Edin Džeko će predvoditi Fenerbahče u sutrašnjem okršaju protiv Maribora, a jasno je da je turski velika favorit u ovom dvomeču i da se očekuje njihov plasman u play off.

Turski mediji pišu da će Džeko igrati od prve minute protiv predstavnika iz Slovenije, a već danas se Dijamant našao u centru pažnje.

U fokusu medija iz Turske nalazi se story koji je objavljen danas na Instagramu, te navijači Fenerbahčea su se začudili otkud Džeko na druženju s igračem protiv kojeg će sutra igrati.

Fotografiju iz Istanbula objavio je Eldin Adilović koji je prije nekoliko godina završio karijeru, a poznato je da su on i Džeko veliki prijatelji, te nekadašnji napadač Željezničara rijetko kada propušta mečeve našeg reprezentativca.

Oglasi

Adilović je objavio story koji je Džeko kasnije objavio i na svom profilu i izazvao dosta pažnje, a sve zbog čovjeka koji je s njima bio na kafi.

Riječ je o slovenskom fudbaleru Josipu Iličiću s kojim je Džeko veoma dobar prijatelj.

Opis nije dostupan.

No, navijačima Fenera nije bilo jasno otkud Džeko i Iličić zajedno jer Slovenac nastupa u dresu Maribora i sutra će biti velika opasnost po njihov gol.

Međutim, Džeko i Iličić iskoristili su priliku da za druženje i da popiju kafu, a sigurno će sutra na terenu biti druga priča, te će se obojica maksimalno boriti za svoje ekipe.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Utakmica između Fenerbahčea i Maribora igra se sutra s početkom u 20 sati, dok je revanš na programu sedam dana kasnije.

Pobjednik ovog dvomeča u play-offu Konferencijske lige igra protiv boljeg iz duela Twente - Riga.

Top Komentari

CASIO
Šekijev nosonja, vazda privala bio
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi