Snimak pokazao da Felipe nije bio "nevinašce" kao što je pokušao predstaviti

Tvrdio da je to bio prijateljski pozdrav

Snimak pokazao da Felipe nije bio "nevinašce" kao što je pokušao predstaviti

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija pobijedili su sinoć Inter na svom terenu sa 3:1, a u centru pažnje nakon meča bio je Luiz Felipe.

Defanzivac domaće ekipe Luiz Felipe je odlučio da se našali sa bivšim saigračem Joaquinom Correom jer mu je skočio na leđa, ali ostalim igračima Intera i sudiji se to nije svidjelo.

Smatrali su da je to nepoštovanje prema protivniku nakon poraza iako je Felipe tvrdio da nije imao takvu namjeru.

Međutim, sudija mu je dao direktan crveni karton zbog čega je defanzivac Lazija plakao i pokušao da objasni šta se desilo.

Iako su mnogi smatrali da je sudija prestrogo kaznio Felipea pojavio se snimak koji je pokazao da on i nije bio takvo "nevinašce" kao što je pokušao da predstavi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Snimak je jasno pokazao da je Felipe namjerno provocirao bivšeg saigrača i da nije bio prijateljski nastrojen kako je tvrdio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajkan
Glup ko.....crveni karton
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi