Šta je Džeko rekao saigračima nakon povratka treningu?

Gazzetta donosi detalje

Šta je Džeko rekao saigračima nakon povratka treningu?

Admin Čaušević

Edin Džeko se vratio u prvi tim Rome, ali je upitno da li će tek tako dobiti priliku da bude redovni starter kao ranije.

Džeki je oduzeta kapitenska traka i ponovo će morati skupljati kredit kod Paula Fonsece te tako osigurao mjesto u prvih 11.

Gazzetta dello Sport je objavila neke od detalja pomirenja, a navodi se kako je Džeko bio taj koji je povukao prvi potez.

Dijamant je priznao da je pogriješio, ali da sve što je uradio je bilo u najboljoj namjeri i za dobrobit Rome.

Doodao je kako je vrijeme da ekipa ostane ujedinjena u borbi za ostvarenje primarnog cilja, a to je plasman u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Il Tempo navodi kako je Fonseca iskazao zadovoljstvo što je Džeko uputio izvinjenje.

Roma u subotu igra vrlo važan gostujući meč protiv Juventusa, a bit će interesantno ispratiti da li će iskusni Sarajlija imati mjesto startera.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Kleko i molio da mu oproste a baš je Romi krenulo dobro bez kolca nadam se da će kolac u Romi imati istu ulogu kao i muralem u Barci a to je grijač stolice ili eventualno skupljač lopti
0 6
GAZIJASAISTOKA_
Rekao je:"56SENAL NIJE VELIKAN, trpao sam ih, kad god sam stigao"..
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi