Edin Džeko: Kako sam upoznao Amru? Pa, otišli smo na kafu...
Edin Džeko i Amra Silajdžić najpoznatiji su par u BiH i njihov život je pod posebnom lupom medija (Foto: EPA)

Progovorio o zanimljivim stvarima

Edin Džeko: Kako sam upoznao Amru? Pa, otišli smo na kafu...

Midhat Šljivak

Edin Džeko je i ove sezone glavna napadačka opcija Rome.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine za razliku od prethodnih nekoliko godina, ovu sezonu je započeo nešto lošije, ali u posljednje vrijeme igra ponovo jako dobro.

Edinu je velika podrška i supruga Amra sa kojom ima dvoje djece, Džeko je za italijanske medije otkrio kada i kako su se upoznali.

"Upoznali smo se u Sarajevu 2010. godine. Međutim, vezu smo počeli godinu dana kasnije u Los Angelesu. Slučajno smo se sreli tamo tokom moje turneje sa Manchester Cityjem. Otišli smo na kafu i tako je sve počelo", rekao je Džeko.

Također, bh. napadač je dao interesantnu izjavu o tome ko je najbolji fudbaler svijeta...

"Zlatan Ibrahimović. Čak i sa 37 godina je na vrhu", dodaje Džeko...

Bh. napadač godinama igra u vrhunskoj formi. Često je međutim osporavan od mnogih, ali on je čvrsto na tlu.

"Reći ću vam iskreno. Da sam igrač od 50 golova po sezoni, koštao bih 80 miliona eura i ne bih igrao u Romi", istakao je Džeko.

Pred Edinom je sada još jedna jako bitna utakmica. Sutra je na rasporedu veliki rimski derbi protiv Lazija, a kladionica Mozzart vidi Lazio kao blagog favorita u ovom duelu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Adnanos
Jednom mi je jedan covjek reko - bolje ozeni kurvu ako ce te slusat i postivat nego nevinu ko ja ce ti glavu probijat. Neznam sta je Dzeko ozenio ali i to i nije moj problem. Imam ja svoji problema pun k...
11 5
Zmajbosnjacki9295
Jebem vam i majku i sestru sve i jednom koji pljuje po dzeki, ko smo mi da pricamo o njegovim privatnim zivotom, taj cojk je vise uradio za bih nego mi svi skupa, a ti sto pljuju po njegovoj amri, sigurno sami zive sa nekom kurvetinom ili nevini ljudi sto samo mogu sanjati o amri i slicnima
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi