Bivši igrači kritikovali Džeku pred meč sa Lazijom: Samo me zanima da zabije gol, ništa drugo
Foto - EPA

Pred derbi u petak

Bivši igrači kritikovali Džeku pred meč sa Lazijom: Samo me zanima da zabije gol, ništa drugo

M. Šljivak

Lazio i Roma odigrat će u petak na Olimpicu veliki derbi u 18. kolu Serije A.

Roma u ovaj meč ulazi kao bolje plasirani tim. Trenutno je Vučica treća na tabeli, a Lazio je osmi i između njih je bodovna razlika od šest bodova.

Pred ovaj meč za Retesport su govorili bivši igrači Rome Fabio Petruzzi i Franco Peccenini. Jedna od tema bili su nastupi Edina Džeke.

"U posljednjih nekoliko utakmica, bez obzira na golove, bio je malo odsutan na terenu. Romi je potreban vrhunski napadač i sa takvim igračem bi Roma bila na vrhu sa Milanom", tvrdi Petruzzi.

Peccenini sa druge strane želi vidjeti Džeku kako protiv Lazija zabija gol.

"Od njega očekujem da zabije barem jedan pogodak. Za mene je najvažnije da završava akcije. Ne zanima me ništa drugo, samo me zanima da Džeko ubaci loptu u mrežu", rekao je on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je ove sezone odigrao 14 utakmica u Seriji A i zabio je sedam pogodaka.

Kladite se u kladionici Mozzart na meč Lazio - Roma. Vučica je blagi favorit, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Dva nespacnika. Jednom nije jasno da Roma bez dzeke ne bi bila ni tu gdje je a drugi komta da je napadac u fudbalu samo onaj sto zabija, sto je bio slucaj nekad 60tih mozda
10 0
zajid08
Ko su ova dvojica?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.