"Edin Džeko? Njega možemo dovesti samo na FIFA-i 19, a i to možda"
Neki navijači Southamptona su pali u euforiju, ali ipak ima i onih realnih koji shvataju koliko je nerealno očekivati da njihov klub uspije dovesti Dijamanta

I navijačima Southamptona je smiješno što ih povezuju sa Dijamantom

"Edin Džeko? Njega možemo dovesti samo na FIFA-i 19, a i to možda"

Bh. napadač Edin Džeko od jučer se dovodi u vezu sa povratkom u Premier ligu, ali ne djeluje baš realno da bi karijeru mogao nastaviti u Cardiffu, Crystal Palaceu ili Southamptonu, a upravo su to klubovi koji su, navodno, pokazali interes za Dijamanta.

Naravno, navijači pomenutih klubova su brzo pali u euforiju ali ipak ima i onih realnih koji su svjesni da je to težak, ako ne i nemoguć zadatak.

Tako su mnogi navijači Southamptona čak i ismijali tu špekulaciju, a komentari nekih korisnika Twittera bili su urnebesni.

"Veće su šanse da osvojimo Premier ligu, nego da dovedemo Edina Džeku. Pa čovjek je u januaru odbio Chelsea da bi ostao u Romi, kako mislite da ga mi dovedemo?", zapitao se jedan od navijača Southamptona, dok je drugi šaljivo napisao: "Džeku možemo dovesti samo na FIFA-i 19".

"Ova špekulacija oko Džeke je jedna od najglupljih koje sam čuo posljednjih godina. Samo ste dali povoda sanjarima da maštaju", kaže jedan od Southamptonovih fanova.

Top Komentari

criticos
gori su novinari sto ove nebuloze prevode i prenose u nase medije. sutra da vlasnik nk sprece kaze, dovodimo dzeku (osnovano kao i za ove trecerazredne evropske klubove) novinari bi ignorisali. dzeku palasi, sveci i ostala buranija mogu dobiti tek kad predje 40-tu kao igrac i to dobro da ga plate.
10 3
Mr.Balboa
Sada ne,ali mozda za 2god da!Southampton je poznata ekipa I za 2god,nimalo losa opcija za dzeku,mada ce on imati neku jacu ponudu I prije 34te!!!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi