Džekina objava na Instagramu zabrinula navijače Intera, svi se pitaju da li je to njegov oproštaj

Dijamant u centru pažnje

Džekina objava na Instagramu zabrinula navijače Intera, svi se pitaju da li je to njegov oproštaj

Endin Čaušević

Edina Džeku u Istanbulu 10. juna očekuje utakmica karijere jer će s Interom u finalu pokušati da pobijedi Manchester City i dođe do trofeja Lige prvaka. No, jasno je da Džeko razmišlja i o tome gdje će igrati naredne sezone, a današnja objava s Instagrama je izazvala dosta polemike među njegovim fanovima.

Džeko je u Inter stigao prije dvije godine iz Rome za svega tri miliona eura, a mnogi su tada govorili da od njega više nema ništa i da je za penziju, no Dijamant ih je utišao svojim sjajnim igrama.

Inter je sve iznenadio ove sezone jer se plasirao u finale Lige prvaka što sigurno pred početak sezone niko nije očekivao da će se desiti.

Džeko je prije nekoliko dana osvojio s Interom još jedan trofej, a to je Kup Italije, ali jasno je da bi trofej Lige prvaka bila kruna na fantastičnu karijeru našeg napadača.

Utakmica sezone igra se 10. juna u Istanbulu, a sudbina je htjela da se Džeko za trofej Lige prvaka bori protiv nekadašnjeg kluba Manchester Cityja gdje je proveo nekoliko sezona za pamćenje.

Međutim, Džeko je jutros itekako zabrinuo svoje fanove objavom na Instagramu jer su mnogi od njih zaključili da se Dijamant na taj način oprašta od Giuseppe Meazze i da ga iduće sezone više nećemo gledati u dresu Intera.

Oglasi

Inter ove sezone više neće igrati na Meazzi i Džeko se zahvalio navijačima na još jednoj sjajnoj sezoni, no mnogi vjeruju da bi to mogao biti i oproštaj bh. napadača od stadiona na kojem je igrao prethodne dvije godine.

"Hvala San Siro na još jednoj godini punoj emocija", napisao je Džeko uz nekoliko fotografija koje je objavio na Instagramu.

Džeko s Interom ima ugovor do kraja ove sezone, a nakon finala Lige prvaka će sigurno biti poznata njegova sudbina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se početkom godine pisalo da će Dijamant sigurno ostati i potpisati novi jednogodišnji ugovor sada je sve to upitno. U Interu nisu napravili nikakav konkretan korak da zadrže Džeku, a nadati se da će se to desiti nakon finala u Istanbulu.

Nema sumnje da Džeko želi ostati u Interu još jednu sezonu, a da li će mu to biti omogućeno ostaje nam da vidimo. Nadati se da današnja objava nije značila zaista njegov oproštaj od kultnog stadiona.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi