Edin Džeko obradovao navijače Rome
(Foto: EPA)

Dijamant bi ipak mogao nastupiti

Edin Džeko obradovao navijače Rome

M. Šljivak

Novo kolo italijanske Serije A bit će otvoreno već sutra kada će su velikom derbiju sastati Inter i Roma.


Bh. napadač Edin Džeko bio je pod velikim upitnikom za ovaj meč, ali po svemu sudeći, Dijamant će ipak putovati se ekipom na Giuseppe Meazzu.

Džeko se jutros pojavio na treningu kluba. Trenirao je sa ostatkom ekipe, ali će trener Paulo Fonseca ipak imati zadnju riječ kada je u pitanju njegov nastup.

Odluka o nastupu bit će donijeta neposredno pred utakmicu, ali vjeruje se da bi Edin zbog važnosti utakmice ipak mogao početi meč, što je svakako lijepa vijest za navijače rimskog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je ove sezone odigrao 14 utakmica u Seriji A, a ima učinak od šest golova i dvije asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi