Edin Džeko odgovarao na interesantna pitanja: Gdje ću odletjeti prvim letom? Ne tako daleko...
Foto - EPA

Bh. fudbaler imao druženje s navijačima

Edin Džeko odgovarao na interesantna pitanja: Gdje ću odletjeti prvim letom? Ne tako daleko...

M. Šljivak

Edin Džeko odgovarao je danas na pitanja navijača Rome koja su stizala sa svih strana svijeta.

Edin je spreman za nastavak sezone u Seriji A, a otkrio je kako mu je bilo u izolaciji svih ovih dana.

"Pokušao sam da mislim pozitivno jer sam provodio mnogo više vremena s porodicom. Karanten m nije teško pao. Imali smo više vremena jedni za druge, što nije čest slučaj. Trenirao sam šest dana u sedmici, na početku nije bilo loše, ali u finišu sam silno želio da idem u Trigoriju i da konačno osjetim teren", rekao je Džeko i nastavio je:

"Obožavam sve u vezi Rima, posebno vrijeme i hranu. Ljudi ovdje uvijek imaju dosta toga da vide. Presretan sam što sam dio ovog fantastičnog kluba".

Otkrio je Džeko najbolje trenutke u Romi, ali i u kompletnoj karijeri.

"Možda je najbolji trenutak pogodak kojeg sam zabio Chelseaju na Stamford Bridgeu. Nikad neću zaboraviti tu godinu u Ligi prvaka. Što se tiče najboljeg trenutka u karijeri. Dolazim iz BiH koja je mala zemlja i igrati za reprezentaciju je čas. Trenutak života mi je kad smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo".

Šta bi napravio da imaš neku supermoć?

"Da imam supermoć iskoristio bih je da zaustavim ratove širom svijeta".

Ima Džeko i želju da posjeti jednu zemlju.

"Nikad nisam bio u Kataru. Tamo bih volio otići. Tokom karijere sam posjetio mnoge gradove, Wolfsburg i Manchester su mi bili najvažniji za karijeru i uvijek ću biti vezan za njih".

S kim si od saigrača najviše povezan?

"Igrali smo zajedno u Cityju, on je iz Srbije i više smo od prijatelja. Govorim o Kolarovu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gdje ćeš prvo odletjeti avionom nakon što se otvore aerodromi?

"Nedostaju mi roditelji. Čim se budemo mogli ponovo kretati, prva stvar koju ću napraviti je posjetiti njih. Nisu daleko od Rima".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije