Edin Džeko ostaje u Romi?
Čini se kako je konačno saga oko transfera Edina Džeka okončana (Foto: EPA)

Bez dogovora Chelseaja i bh. napadača

Edin Džeko ostaje u Romi?

Midhat Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko ostaće član Rome. Iako se 31-godišnji fudbaler povezivao sa prelaskom u Chelsea od transfera na kraju vjerovatno neće biti ništa.

Kako navode italijanski mediji, razgovori između Džeke i Chelseaja prekinuti su. Dvije strane nisu mogle da se dogovore oko uslova u ugovoru i od transfera bh. napadača na Stamford Bridge neće biti ništa.

Roma je bila spremna da prihvati ponudu od 26 miliona funti. Na kraju je preostalo da se londonski Plavci dogovore sa Edinom, ali mu nisu željeli ponuditi ugovor duži od godine i po.

Podsjetimo, Edin je tražio godinu dana duži ugovor uz manja primanja, ali mu to u redovima engleskog prvaka nisu bili spremni ponuditi.

Razgovori oko transera su, kako navode italijanski mediji, završeni. Edin Džeko će ostati član Rome, a Chelsea će se okrenuti drugim opcijama do kraja prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sa dolaskom na Stamford Bridge povezuje se nekoliko fudbalera. Najveće šanse ima napadač Burnleyja Ashley Barnes, a spominju se još i Andy Carroll, Peter Crouch i Islam Slimani.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Steta ku r cu
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije